Laat uw toiletruimte
uw visitekaartje zijn!

Geplaatst op 04-03-2016 door Fleur van Bakel

Ik, Fleur van Bakel, accountmanager bedrijfshygiëne bij Lavans heb schoon genoeg van vieze toiletruimtes. Sterker nog, het kan mij niet schoon genoeg zijn! En dan bedoel ik niet alleen schoon en hygiënisch, maar ook fris en verzorgd. Met haar nieuwe standaardlijn geeft Lavans uw sanitair ruimtes de uitstraling die nodig is om als bedrijf een goede indruk te maken op zowel eigen personeel als bezoekers. Want een schoon toilet zegt veel over u en uw bedrijf.
 

Maar, zo zegt een slecht verzorgde toiletruimte dat ook....

Herkent u het? Een vochtig handdoekje aan een haakje, waaraan u liever niet uw handen afdroogt. Een spuitbusje op het toilet, waarvan de geur al vervlogen is voordat u de ruimte verlaten heeft. Een ratjetoe aan oude dispensers van vergeeld plastic, waarvan de helft voorzien is van vullingen. Een propvolle afvalbak onder een lege vouwhanddoekdispenser. Geen toiletpapier, erg vervelend. Om nog maar niet te spreken over een prullenbakje voor de dames, waarin je liever niet kijkt. Ik vind dat een echte afknapper, of een gemiste kans!

De ontvangsthal of entree zegt niets over de hygiëne op het toilet.

Als accountmanager ben ik de hele dag onderweg en genoodzaakt voor mijn toiletbezoek gebruik te maken van de toiletten van de bedrijven waar ik binnenstap. Ik verbaas me er iedere keer weer over hoe vies sommige toiletruimtes zijn. De ontvangsthal of entree zegt niets over hoe het gesteld is met de hygiëne op het toilet. Ik kom bij de mooiste bedrijven soms nog dat handdoekje of die overvolle prullenbak tegen. Op mijn vraag 'Hoe heeft u de sanitair hygiëne geregeld?' krijg ik nog vaak te horen 'Wij hebben dit (weer) in eigen beheer'. Aldus een verkeerde besparing lijkt mij!

Een verademing vind ik het om dan bij mijn sanitair hygiëne klanten een frisse toiletruimte binnen te stappen. Daar ruikt het tenminste lekker, daar is voldoende toiletpapier en zeep en daar is gekozen voor een professionele oplossing om de handen af te drogen, passend bij het bedrijf en het aantal toiletbezoekers. Wat een verschil!

Ik nodig u uit om eens een kritische blik te werpen op de toiletruimtes binnen uw bedrijf en daaraan een cijfer van 1 tot 10 te geven.

Als u ook streeft naar uitstraling 'fris en fruitig' neem dan contact op met Lavans voor een afspraak met mij of een van mijn collega's. Wij geven u graag advies over hoe u deze ruimtes kunt voorzien van de beste oplossing voor een schoon toiletbezoek.

Want een schone toiletruimte mag gezien worden!

Wil jij ook graag een hygiënisch toilet?

Neem contact op