Review
Makita

Geplaatst op 01-04-2016

Wie is Makita?

Makita is het Japanse A-merk voor elektrisch gereedschap voor bouw, industrie, tuin en particulier. Makita Nederland verkoopt, vermarkt, distribueert en repareert vanuit haar vestiging in Eindhoven.

Makita en Lavans

Een totaalleverancier, daar was Makita Nederland naar op zoek. Vijf jaar geleden betrokken ze een nieuw pand in Eindhoven, waarbij de vraag naar een totaalleverancier ontstond. Makita startte een offertetraject met diverse leveranciers, waaronder Lavans. Eén belangrijk onderdeel van het traject was een bezoek aan de leveranciers. “Wij waren erg onder de indruk van de productie van Lavans” vertelt Paul Close van Makita. “Het is duidelijk te zien dat jullie veel geïnvesteerd hebben in moderne aanpassingen voor een schone wasserij”.

Lavans levert Makita bedrijfskleding, sanitair en snelwissers. “Een tijd terug is er nog een aanpassing geweest in het sanitair. Het aantal geleverde handdoekrollen kwam niet overeen met de behoefte. Vandaar dat het aantal naar ons verbruik is aangepast.” De servicemedewerker kijkt elke twee weken of er voldoende voorraad is, zoals toiletpapier en zeep. Is dit niet zo, dan wordt de voorraad direct aangevuld. Zo heeft Makita altijd genoeg voor handen en komen zij nooit zonder te zitten.

Makita over Lavans

“We hebben telefonisch altijd goed contact” zegt Paul Close. “Als we iets moeten bestellen of aanpassen, wordt dit altijd goed opgepakt en is het vaak dezelfde week nog geregeld”. Op de vraag of Paul Close nog een laatste opmerking heeft over onze dienstverlening, antwoordt hij: “Als de dienstverlening uitstekend is, dan heb ik er niet zoveel aan toe te voegen!”