Review
Palsgaard

Geplaatst op 19-04-2016

Wie is Palsgaard?

Palsgaard is een internationale speler in emulgatoren en stabilisatoren voor zoetwaren zoals chocolade. Dankzij de producten van Pasgaard kan chocolade beter gemengd en verwerkt worden tot een mooi eetbaar product. Palsgaard Netherlands B.V. is gevestigd in Zierikzee. Het hoofdkantoor ligt in Denemarken.

Palsgaard en Lavans

Drie jaar terug heeft Palsgaard Netherlands B.V. voor Lavans gekozen als bedrijfskleding leverancier, met de belangrijkste reden dat Lavans een sterk beleid heeft op duurzaam ondernemen. Palsgaard is zelf ook heel bewust bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het moederbedrijf in Denemarken heeft eind maart een certificaat ontvangen voor hun CO2 neutraal productieproces. Een prachtig certificaat dat vier jaar geldig is.

Dhr. Holkers vertelt: “Tijdens onze zoektocht naar een leverancier heb ik Lavans bezocht en daar een rondleiding gekregen. Daar zag ik met eigen ogen wat er allemaal gedaan wordt aan MVO. Wat mij is bijgebleven? De CO2 reductie, de zonnepanelen en het hergebruik van het waswater. Heel indrukwekkend om te zien.”

Palsgaard over Lavans

Palsgaard Netherlands B.V. heeft naast bedrijfskleding ook gekozen voor de extra service ‘kastinleg’. In de kleedruimtes staan kledingkasten van Lavans, met voor iedere drager een apart vak. De servicemedewerker haalt de vuile kleding uit de kasten en legt de schone kleding weer terug, gesorteerd op naam van de drager.

Dhr. Holkers is erg te spreken over het contact met Lavans. “Het komt wel eens voor dat ik kledingstukken moeten laten vermaken. Dan is het één belletje naar Lavans, ik geef de barcode door en het wordt direct geregeld. Bij Lavans krijg ik meteen de juiste persoon aan de telefoon en wordt niet eerst 3-4 keer doorverbonden. Dat vind ik ook een groot voordeel.”

Afsluitend geeft dhr. Holkers ons het grootste compliment. Hij vertelt nog een tijdje klant te willen blijven bij Lavans. “Het contract van Lavans is heel anders dan contracten van andere leveranciers. Het is transparant, eerlijk en je betaalt geen extra kosten achteraf. Aanstaande donderdag komt Rico, ons vast aanspreekpunt, weer langs om het contract te verlengen. Ik heb nog sweatshirts nodig, dus dat ga ik met hem bespreken. Maar verder ga ik er niet te veel tijd insteken, want goed is goed!”

Glasbest maakt gebruik van: