Onze wissers krijgen
een paars kleurtje

Binnenkort krijgen onze bekende wissers een nieuwe kleur. Net als onze huisstijl geven we ook de wissers een paars jasje. Vanaf 1 januari 2017 vervangen we onze rode Snelwissers, door onze paarse Lavanswissers. Na verloop van tijd zullen steeds meer rode wissers plaats maken voor de paarse variant, totdat alle rode Snelwissers vervangen zijn.  

Wat betekent dit voor jou?
Aan de werking van de wisser veranderd niets. De wisser blijft dezelfde eigenschappen houden, alleen het uiterlijk veranderd. Het vervangen van de wissers gebeurt automatisch, je hoeft zelf geen actie te ondernemen. 

Paars?! Waarom wordt de wisser paars?
De komende maanden* vervangen we de rode Snelwisser door onze ‘Lavanswisser’ met een ‘Lavansel-paarse’ kleur, die ons als Lavans typeert. Vanaf nu symboliseert deze kleur de voordelen van onze wisser én het bijbehorende reinigingsproces, die beiden uniek zijn. Door deze processen is de werking van onze wisser namelijk niet te evenaren. 

Ben jij een gebruiker van onze wisser? Geen paniek! De wisser blijft qua functionaliteit hetzelfde en behoudt daarmee zijn unieke werking. Kortom: er verandert niets behalve de kleur.

* Het vervangen van onze wissers verloopt gefaseerd: we starten met vervangen in de omgeving Apeldoorn, waarna in een korte tijd ook de andere regio’s gaan volgen.  

Heb je vragen?

Neem contact op

Leuk feitje: wist je dat onze wissers zijn gemaakt van biologisch katoen?

Met deze stap zijn we klaar voor volledig circulair hergebruik van onze wisser. Samen met het gesloten reinigingsproces en geen afvalwater hebben we een verantwoord en toekomstgericht product.

Meer over onze paarse wisser?