Automatische zeepdispenser

  • Non-touch
  • Groot flacon (600 ml)
  • 2.000 doseringen
  • Slimme rekenmethode
  • Gratis montageservice
  • Altijd juiste hoeveelheid voorradig

Productinformatie

Hygiëne en gezondheid zijn belangrijker dan ooit. Onze handen komen voortdurend in contact met vuil en bacteriën. Met de automatische zeepdispenser van Lavans kunnen jij en jouw collega’s contactloos handen wassen en veilig werken. Een elektrische zeepdispenser bestrijdt niet alleen vuil en virussen, maar bespaart ook zeep. Onze dispensers geven namelijk precies de juiste hoeveelheid zeep af. Een win-win situatie!

Automatische zeepdispensers met foamzeep

Onze automatische zeepdispensers worden geleverd met een foam vulling. Het flacon van de automatische zeepdispenser heeft een inhoud van 600 milliliter, waarmee je tot wel 2.000 keer je handen kunt wassen.

Zodra de flacon leeg is, geeft de hangende zeepdispenser met sensor zelf een signaal af. In het noodreservoir zit op dat moment nog genoeg zeep voor 250 wassingen. Wij komen periodiek – op de met jullie afgestemde wisselfrequentie – nieuwe vullingen leveren. Altijd schone handen dus! 

Nooit zonder zeep dankzij onze service

Interesse in de zeepdispenser met sensor? Wij komen graag inventariseren welke automaten en vullingen het beste bij jullie passen. Voor iedere (werk)plek hebben wij een geschikte zeepdispenser. Vergelijk hier al onze zeepdispensers.

Vervolgens berekenen we – op basis van het soort bedrijf en het aantal bezoekers – het te verwachten verbruik van de vullingen. Zodra we dit scherp hebben, zorgen onze servicemedewerkers voor de montage aan de wand, het tussentijds onderhoud en komen ze periodiek nieuwe vullingen langsbrengen.

Automatische zeepdispensers huren?

Onze automatische zeepdispensers huren? Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een offerte aan. We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Ook andere sanitaire producten nodig, zoals handdoekautomaten, toiletrolhouders of hygiëneboxen? Wij denken graag met jullie mee voor een totaaloplossing voor jullie sanitaire voorzieningen.

Specificaties
Vulling:
Foam
Capaciteit:
600 ml
Dosering:
2.000 doseringen
Werking:
Non-touch