Vragen over
matten en wissers

De katoenen Effektmat® is geïmpregneerd met stofbindende eigenschappen. Hierdoor trekt de mat extra veel vocht en vuil aan. De mat is geschikt voor industriële omgevingen, doorgangen van werkplaats naar kantoor en bij de entree van bedrijfspanden. De Effektmat® wordt daarom ook wel droogloopmat genoemd.

Nylon matten zijn vooral geschikt voor de opvang van droog vuil. Deze matten worden voornamelijk toegepast bij de entree van winkels en kantoren. In tegenstelling tot een katoenen mat, is een nylonmat verkrijgbaar in diverse kleuren en optioneel met een logo of reclameboodschap.

Ja, de Lavanswisser in toepasbaar op gladde vloeren in vrijwel alle omgevingen. De wissers zijn geïmpregneerd met minerale oliën, die een bacterieremmende werking hebben. Voor specifiekere informatie over de Lavanswisser kun je contact opnemen met onze klantenservice.

De Lavanswisser is geschikt voor relatief gladde oppervlakken. De wisser heeft een groot reinigingsoppervlak en neemt vuil op door de unieke stofbindende eigenschappen. De Lavanswisser is alleen geschikt voor droog vuil en mag nooit toegepast worden op kwetsbare materialen zoals auto’s.

Staat je vraag er niet bij?

Neem contact op