
Personeelstekort in je foodbedrijf? Deze aanpak kende je vast nog niet!
Gék word je ervan. Continu zoeken naar mensen om het werk gedaan te krijgen. De vacatures, de kandidaten, het verloop. Elk foodbedrijf heeft ermee te maken. Soms lijkt het alsof geschikte medewerkers altijd ergens anders heen gaan.
Is er dan niets op te verzinnen?
Toch wel!
Wie het probleem op een andere manier durft te benaderen, komt tot verrassende nieuwe inzichten. Oplossingen waar collega-bedrijven misschien nog niet aan gedacht hebben. Dat heeft niks met mooie woorden te maken maar alles met daadkracht.
Als bedrijf in de levensmiddelenindustrie kun je de juiste mensen aan je verbinden, mits je in de benadering met een aantal zaken rekening houdt. In deze gratis whitepaper vol praktische tips leggen we uit welke onverwachte oplossing jou gaat helpen je personeelstekort terug te dringen.
Wist je bijvoorbeeld dat je de beeldvorming kunt verbeteren door met concrete argumenten te komen? Zo zijn veel kandidaten bang voor ‘vieze’ werkomstandigheden, terwijl juist bij food hygiëne hoog staat aangeschreven én je als medewerker beschermd wordt door speciale en vooral schone kleding.
Download de gratis whitepaper hier.