Lavans in balans,
dat doen we samen

Vitale en gezonde medewerkers brengen Lavans in balans. Ter bevordering van een gezondere levensstijl hebben we aandacht voor drie thema’s: beweging, gezonde voeding en ontspanning. Met het vitaliteitsprogramma van Lavans werken medewerkers samen aan een gezondere levensstijl. Dat is interessant, leuk én effectief!

Beweging

Met tegemoetkomingen zoals een sportvergoeding, worden medewerkers gestimuleerd om (meer) te gaan sporten. Maar samen bewegen is nog leuker. Daarom organiseerden we in het najaar van 2015 de eerste Lavans Sportdag, waar medewerkers kennis konden maken met diverse sporten. Daarnaast nemen kleinere groepen collega’s zelf initiatief om deel te nemen aan sportwedstrijden zoals een hardloopwedstrijd of het ludieke evenement ‘Drakenbootrace’.

Gezonde voeding

Dat gezonde voeding belangrijk is, weten de meeste mensen wel. Maar wat is dan gezonde voeding en hoe bereid je in weinig tijd een gezond gerecht? Om medewerkers meer kennis te geven over gezonde voeding, organiseren we kookworkshops voor onze collega’s én partners. Het resultaat: een gezellige avond, met nieuwe inzichten om thuis gezond(er) aan de slag te gaan. Inmiddels zijn er collega’s die op gezonde snacks trakteren en voor verse smoothies als tussendoortjes zorgen.

Ontspanning

Een juiste balans tussen werk en privé vinden wij erg belangrijk. Overwerken wordt niet gewaardeerd. Er moet voldoende tijd over blijven voor ontspanning. Sinds kort verzorgen we voor kleine groepjes mindfulness. In acht avonden volgen collega’s een training om doelbewust bezig te zijn met de dingen die zij doen (zowel zakelijk als privé). Met stressreductie als uiteindelijke doel, voelen medewerkers zich actiever, minder prikkelbaar en slapen ze beter. 

Spreekt jou dit aan? Kom werken bij Lavans

Vacatures