Jos vertelt:
mijn nieuwe rol als ‘reporter’

Jos is één van onze collega’s die al een ruime tijd een nieuwe rol vervult. “Ik was ruim 14 jaar actief op de commerciële binnendienst, toen mij de kans werd geboden een nieuwe uitdaging aan te gaan. De rol: reporter binnen de afdeling Marketing & Communicatie, is mij op het lijf geschreven!" 

Het afgelopen jaar schreef Jos als reporter al menig artikel en bericht en maakte hij ruim 5000 foto’s met betrekking op Lavans. Jos: "Het zal niemand vreemd in de oren klinken als ik zeg dat ik bijzonder blij en trots ben met deze rol. Voor mij voelt het als een enorme waardering en spreekt het een stuk vertrouwen uit vanuit het Management Team en directie”. 

Kennis en ontwikkeling voor invulling nieuwe rol 

“Net als bij andere collega’s die een nieuwe rol binnen Lavans kregen aangeboden, was het ook voor mij van groot belang de nodige extra kennis en knowhow op te doen. Ik volgde speciale cursussen op het gebied van ‘communicatie’ en ‘fotografie’. Iets waaraan Lavans graag alle medewerking verleend, omdat zij het belangrijk vinden mijn kennisverbreding volop te stimuleren. De vergaarde kennis én het volledig vertrouwen wat ik krijg, is voor mij een belangrijke steun om mijn nieuwe rol goed te kunnen uitoefenen.”

“En dat op 59-jarige leeftijd! Hoezo afgeschreven als er veranderingen plaatsvinden binnen het bedrijf? Niet bij Lavans!” aldus een enthousiaste ‘Joske Paparazzi’ zoals de nieuwe bedrijfsreporter links en rechts al liefkozend wordt genoemd!

Meer weten over Jos zijn rol? Stel je vragen gerust!

Neem contact op