Iris' ervaring bij Lavans

Naam: Iris Jansen Duighuizen
Stage gelopen op afdeling: Marketing 
Stageperiode: 31 januari 2022 t/m 17 juni 2022

Even voorstellen            

Mijn naam is Iris Jansen Duighuizen. Ik ben in juni 2022 afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Avans. Ik heb het afgelopen jaar voor een periode van 20 weken, stage mogen lopen bij de marketingafdeling van Lavans. Mijn opdracht was gericht op het verkrijgen van Marketing Qualified Leads (MQLs) binnen de categorie poetsdoeken. Als ik terugkijk op mijn afstudeerperiode kan ik zeggen dat het echt een superleuke en leerzame periode is geweest.

Mijn ervaring met Lavans

Tijdens mijn afstudeerstage ben ik zelf aan de slag gegaan met het door mij opgestelde advies. Ik heb vanuit Lavans veel vrijheid gekregen bij het uitwerken en het uitvoeren van mijn opdracht. Ik vond dit super leerzaam! Op deze manier heb ik echt kunnen ervaren hoe het bedrijfsleven er in de praktijk aan toe gaat.         
              
Ik vind dat Lavans zich echt onderscheidt van andere stagebedrijven door middel van haar persoonlijke benadering. Ik heb binnen Lavans nooit het gevoel gehad dat ik ‘maar’ een stagiaire was. Als ik informatie of advies nodig had, kon ik altijd bij medewerkers terecht. De begeleiding die ik heb gehad, heb ik ook echt als prettig ervaren. Ik had om de twee weken een vast contactmoment met mijn bedrijfsstagebegeleider. Op het moment dat ik toch vragen had, kon ik altijd bij hem terecht. Verder kwam ik ook in een erg leuk team terecht.

Kortom wat je bij Lavans kan verwachten: leuke collega’s, persoonlijke aandacht, veel eigen verantwoordelijkheid en een goede begeleiding. Kijkend naar mijn ervaring zou ik Lavans bij elke student aanbevelen!

Op zoek naar een stageplaats?

Solliciteer