Huisstijl kleding

Kleding die aansluit bij de huisstijl

Bedrijfskleding is niet alleen functioneel, maar kan ook prima mooi en representatief zijn. Sterker nog, de uitstraling van bedrijfskleding passend bij de kleurstelling en waarden van het bedrijf worden alsmaar belangrijker. Steeds meer bedrijven zien in dat bedrijfskleding ook van invloed is op het imago. Wat vertelt jullie bedrijfskleding? Een nette blouse staat verzorgd en professioneel, een vrolijke polo maakt de drager toegankelijk en vriendelijk.

Manieren om te voldoen aan huisstijl:

Huisstijlkleding levert uniformiteit en herkenbaarheid op voor het gehele bedrijf. En voor de medewerkers draagt het bij aan een gevoel van trots en erkenning. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden voor huisstijlkleding oneindig. Bedenkt vooraf goed waar je voor kiest.  

 • Bedrijfskleding met logo: ons assortiment biedt over het algemeen voldoende keuze uit bedrijfskledinglijnen die qua stijl en kleur passen bij de huisstijl van een bedrijf. We voegen daarna de gewenste huisstijlelementen toe zoals een bedrijfslogo of embleem. Dit is de meest gekozen optie.
  Voordelen: snel, altijd voorradig, goedkoopste optie
   
 • Bedrijfskleding met unieke kleuren/doekkwaliteit: ben je op zoek naar een kleur die niet in ons standaard assortiment zit? Of juist naar een bepaalde doekkwaliteit die afwijkt van de norm? Op basis van een bestaand patroon passen we het kledingstuk naar wens aan.  
  Voordelen: veel keuzevrijheid, mogelijk bij 50 stuks
   
 • Speciaal ontworpen kleding lijn: kleding volledig gemaakt volgens specifieke wensen van jullie bedrijf. De kleding wordt speciaal voor jullie ontworpen. Let op, dit is pas mogelijk vanaf 300 stuks.
  Voordelen: uniek, volledig uitsluitend aan jullie geleverd

Lavans beschikt over een eigen atelier waar alle specifieke kleding door ons zelf wordt ontworpen en gemaakt.

Blijvend representatieve huisstijl kleding

Bedrijfskleding in huisstijl aangeschaft? Nu is het zaak dat de kleding er netjes uit blijft zien. Het laatste wat je wilt, is medewerkers die rond lopen in verwassen of kapotte kleding. Daar gaat je representatieve uitstraling... Daarom nemen wij, naast het leveren, ook het wassen en beheer van bedrijfskleding voor onze rekening. Zo hou jij je handen vrij voor andere zaken.

Wanneer je gebruik maakt van onze bedrijfskledingservice, ben je zeker van:

 • altijd voldoende kleding. Schoon en gebruiksklaar;
 • wekelijkse bezorging van schone kleding, zelfs tot in de kledingkast;
 • standaard controles op kwaliteit en uitstraling;
 • automatische reparaties of vervangingen indien nodig;  
 • snelle levering uit voorraad inclusief specifieke huisstijlwensen;
 • lagere investeringskosten en vooraf zicht op jaarlijkse kosten;
 • de milieuvriendelijkste oplossing voor je bedrijfskleding.

Meer weten over huisstijl kleding of onze bedrijfskledingservice? Ons team staat graag voor je klaar om je te adviseren en begeleiden in dit proces. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijfskleding in eigen huisstijl?

Neem contact op

Bedrijfskleding op maat met het ‘pasmannetje’ van Lavans.

Lees meer

“We hebben 724 verschillende emblemen en logo’s voor klanten op voorraad.”

Emblemen en logo’s op bedrijfskleding bedrukken of borduren

Lees meer