Food kleding

Bedrijfskleding voor de voedingsindustrie

Wij vinden dat werkkleding voor de voedingsindustrie optimaal moet aansluiten bij de hygiëne-eisen die gelden bij de bereiding van voeding. Want hygiëne heeft alles met voedselveiligheid te maken. Daarom hebben wij naast de juiste bedrijfskleding voor elk segment zoals vlees, bakkerij, zuivel of veevoeders ook het juiste onderhoudsproces voor die kleding, elke wasbeurt weer.

Complete service voor bedrijfskleding voedselindustrie

Bedrijfskledingbeheer in de voedingsindustrie is niet alleen een kwestie van wassen. Uiteraard houden we bij de keuze van kleding rekening met de werkzaamheden en hygiëne-eisen van jullie bedrijf. Wij kijken graag met jullie mee en adviseren waar nodig. Wij bieden bedrijfskleding aan op basis van onze full-service dienstverlening. Dat is werkkleding huren voor één vaste prijs, inclusief onderhoud zoals wassen, repareren en eventuele vervangingen.

Foodkleding onderhouden onder schoonste omstandigheden

Met onze wasfaciliteiten sluiten wij aan op alle GMP-eisen in zowel low risk, als high care en high risk omgeving. Wij onderhouden foodkleding standaard in een ultramoderne high-care wasserij. Maar desgewenst ook in een cleanroom, voor de strengste GMP-hygiënecondities in bijvoorbeeld high-risk productie-omgevingen. In ons wasproces zorgen wij voor tracability, zodat de microbiologische reinheid van uw kleding aantoonbaar is: gegarandeerd!

Waar je bij ons op mag vertrouwen

  • Het onderhouds- en distributieproces bij Lavans wordt gescreend volgens ISO 22000.
  • De microbiologische omstandigheden worden bewaakt volgens NEN-EN 14065.
  • We wassen onze bedrijfskleding in een gesloten afdeling onder high-care condities.
  • Indien gewenst voeren we allergenencontroles uit.
  • Lavans is het eerste bedrijf dat een X-ray systeem toepaste om te controleren of er geen harde voorwerpen zoals pennen of verpakkingsmaterialen in de gedragen kleding is achtergebleven. Dat voorkomt onnodige slijtage en verkleuring van de kleding.

Wil je advies over food kleding?

Neem contact op

Wasprogramma afgestemd op specifieke foodkleding

Lees meer

Palsgaard vertelt: "Eén belletje en het wordt direct geregeld."

Lees de review

Afdelingen herkennen met gekleurde kragen

Lees meer

HACCP in food sector, zorg voor juiste bedrijfskleding

Lees meer

Geen risico op besmetting door onze high care ruimte

Lees meer

Gemiddelde beoordeling

8.7