Waar heb je
een vraag over?

De 5 meest gestelde vragen

Het doorgeven van veranderingen kan via ons serviceteam. Vermeld hierbij duidelijk het klantnummer en hetgeen wat je graag gewijzigd wilt hebben. Bel 0492 - 59 81 81 of mail naar info@lavans.nl.

Ja, Lavans levert wekelijks in elke gemeente van Nederland (met uitzondering van de Noordzee-eilanden) én in de grensstreek van België.

Onze wasserij en het hoofdkantoor bevinden zich in Helmond. We hebben een landelijke dekking dankzij onze distributiecentra in Apeldoorn, Diemen, Gouda, Hoogeveen en Roosendaal.

In de overeenkomst staat de wisselfrequentie vermeld voor de diensten die je afneemt. Ben je op zoek naar de exacte leverdag? Neem dan contact op met ons serviceteam via 0492 - 59 81 81.

Heb je interesse in onze diensten of producten? Onze klantenservice helpt je direct verder of gebruik de contactformulieren op de website. 

De katoenen Effektmat® is geïmpregneerd met stofbindende eigenschappen. Hierdoor trekt de mat extra veel vocht en vuil aan. De mat is geschikt voor industriële omgevingen, doorgangen van werkplaats naar kantoor en bij de entree van bedrijfspanden. De Effektmat® wordt daarom ook wel droogloopmat genoemd.

Nylon matten zijn vooral geschikt voor de opvang van droog vuil. Deze matten worden voornamelijk toegepast bij de entree van winkels en kantoren. In tegenstelling tot een katoenen mat, is een nylonmat verkrijgbaar in diverse kleuren en optioneel met een logo of reclameboodschap.