Kleine footprint, grote impact

Bij Lavans voelen we ons betrokken bij onze mensen en de wereld waarin we leven. We besteden daarom zo min mogelijk tijd aan praten over duurzaamheid. Veel liever steken we de handen uit de mouwen om het écht te laten gebeuren. Iedere kleine stap die gezet kan worden in de goede richting is er een. Onder het motto “verbeter de wereld en begin bij jezelf” denken we bij Lavans altijd in duurzame oplossingen voor de lange termijn.

Bewuste, duurzame keuzes 

Als familiebedrijf geven we de aarde graag goed door aan de volgende generatie. We kunnen niet de hele wereld veranderen, maar wel het stukje waar wij verantwoordelijk voor zijn. Daarom maken we bij Lavans bewuste, duurzame keuzes, op alle fronten. Omdat we meerdere kansen zien liggen bij de volgende drie thema’s, besteden we hier extra aandacht aan.  

Kansen signaleren

De ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en recyclen staan niet stil. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen, zowel buiten als binnen Lavans. Ons duurzaamheidsteam speelt daarin een ondersteunende rol. 

Lavans is in het bezit van het certificaat MVO Prestatieladder niveau 3

Bekijk certificaat
Doe inspiratie op!

Eén keer in de twee jaar brengen we een inspiratiemagazine 'Verbreed je Horizon' uit. Een blad boordevol tips en artikelen passend bij bovenstaande duurzaamheidsthema's. Lavans strooit met tips, je hoeft ze alleen op te pakken!

Gratis Horizon aanvragen