Offerte aanvraag cleanroom coveralls

Coveralls voor cleanrooms zijn speciaal ontworpen om het product of proces te beschermen tegen besmetting door een medewerker. Het is in veel gevallen noodzakelijk het hele lichaam te bedekken tijdens de werkzaamheden in een cleanroom, om het besmettingsrisico zo klein mogelijk te houden.

Lavans kent de wettelijke eisen en regelgeving die aan zo’n steriele werkomgeving gesteld worden en is heel goed in staat te adviseren en faciliteren als het over noodzakelijke en doelmatige kleding gaat. Wij laten niets aan het toeval over.

Wasbaar cleanroom pak

De coverall die de medewerker draagt wordt afhankelijk van de cleanroomklasse enkele keren per dag of enkele malen per week gewisseld. De coveralls worden bij Lavans gewassen in een speciale cleanroomwasserij, zodat je altijd verzekerd bent van brandschone kleding die voldoet aan alle voorschriften. Professioneel gereinigde coveralls bieden de ultieme bescherming voor zowel medewerker als product of proces én bewijzen het milieu en je bedrijfsportemonnee een dienst.

Gecertificeerde wasserij voor steriele coveralls

Hoe steriel kan een wasbare cleanroom coverall zijn? Door de coverall te laten wassen in de hypermoderne wasserij van Lavans met EN ISO 14644 gecertificeerd cleanroom proces, ben je altijd gegarandeerd van brandschone, zuivere en steriele kleding die zo belangrijk is in een cleanroom.

Ons serviceconcept

Wasbare coveralls huur je bij Lavans. Dat heeft stevige voordelen boven kopen, denk aan:

 • Totaal service; we ontzorgen je optimaal. We regelen automatisch de voorraad (ophalen en retour brengen), het wasproces, onderhoud en eventuele vervanging.
 • Vakkundig: Dankzij een toegespitst wasproces voldoen we vakkundig aan specifieke klantwensen.
 • Veiligheid en brandschone kleding; reiniging in onze hypermoderne cleanroom wasserij, geschikt voor ISO klasse 5, 6, 7 en 8.
 • Rust en vertrouwen; de door ons gewassen cleanroom kleding voldoet altijd aan de meest recente richtlijn (IEST-RP-CC003.4), waarbij ons wasproces doorlopend wordt gecontroleerd op onder andere microbiologische hygiëne-eisen.
 • Altijd genoeg voorraad en direct klaar voor gebruik. Je betaalt alleen wat je afneemt. 
 • Beperken van de ecologische voetafdruk; onze hoogwaardige wasbare kleding verkleint de afvalberg door een jarenlange levensduur. Minimale investeringmet vooraf zicht op de kosten; door heldere afspraken weet je altijd waar je aan toe bent, geen verrassingen achteraf.

Coveralls huren bij Lavans

Denk je aan coveralls kopen? Bespaar jezelf de hoge investering en de kostbare tijd van inkopen, beheren, wassen, onderhouden en repareren. Dit doen wij. Huur je coverall en vertrouw op de uitstekende service van Lavans als expert op dit gebied.

In elke stap van ons serviceconcept ervaar je de kwaliteit die we zo belangrijk vinden. Met minder dan perfect kun je niet werken in een cleanroom.

Ben je net zo overtuigd van het serviceconcept voor wasbare cleanroom coveralls als wij? Vraag dan een offerte aan. Wil je advies op maat voor jouw bedrijf of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Over Coverall

 • ISO Klasse 5 t/m 8 en GMP A t/m D
 • Voldoet aan laatste richtlijnen volgens IEST RP-CC003.4
 • ESD veilig

Kwaliteit

 • 118 gr/m2, 98% polyester / 2% carbon
Kleurcombinaties
 • Licht blauw
 • Wit

Benieuwd naar onze cleanroom kleding?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.