Gieterij kleding

Gieterij kleding

Genormeerde veiligheidskleding huren voor aluminium gieterij

Om medewerkers die met aluminium werken te beschermen tegen de gevaren, dienen zij beschermende werkkleding te dragen. Wij verhuren veiligheidskleding die voldoet aan de norm ISO 11612 D2, speciaal voor gesmolten aluminium. Voor één vaste prijs leveren, reinigen en controleren we de bedrijfskleding, zodat jullie deze altijd voldoende veiligheidskleding op voorraad hebben.

Gegarandeerd veilige werkkleding huren voor zink gieterij

Voor kleding beschermend tegen de gevaren van het gieten van zink, bestaat geen officieel erkende normering. Toch is veiligheid hier ongelooflijk van belang. Met onze experts hebben we al diverse klanten weten te beschermen tegen de specifieke risico’s in een zinkgieterij. Met de klant testen we diverse doeksoorten in combinatie met hun werkzaamheden. Waarna we uiteindelijk adviseren welke werkkleding het beste beschermt.

100% kwaliteit

Om kwaliteitsgarantie te kunnen bieden, kun je bij ons alleen bedrijfskleding huren. Zo reinigen wij veiligheidskleding altijd via speciale wasprocessen en controleren deze op specifieke veiligheidseisen, zodat alle beschermende eigenschappen behouden blijven.

Geïnteresseerd in gieterskleding? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op, zodat we samen verder kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Belangrijke normeringen bij gieterijkleding

Gieterskleding