Garage kleding; slijtvast en representatief

In jouw garagebedrijf werken gedreven monteurs. Vakmensen die dagelijks tot het uiterste gaan voor hun klanten. En er wordt nogal wat van ze gevraagd. Tocht, kapotte knieën, vuil en vlambogen, zijn enkele risico’s die het monteursvak met zich meebrengt. Je wilt je medewerkers daarom beschermen met de juiste werkkleding. Tegelijkertijd wil je dat ze er representatief bij lopen.

Of je nu een werkbroek, stofjas of garage overall zoekt, Lavans heeft beschermende en representatieve garage kleding die voldoet aan de behoeften van de hedendaagse automonteur. Met onze bedrijfskledingservice bieden we je bovendien een totaaloplossing, waarbij we je volledig ontzorgen.

Waar moet goede garage kleding aan voldoen?

Werken met teer, oliën en remvloeistoffen, in slecht geïsoleerde werkruimtes. Het is nog steeds de dagelijkse gang van zaken in een garagebedrijf. Daarnaast worden automonteurs, door de komst van de elektrische auto, blootgesteld aan nieuwe gevaren zoals een vlamboog. Goede garage kleding dient opgewassen te zijn tegen de bekende én nieuwe risico’s van het monteursvak. Daarnaast moet de kleding voldoende bewegingsvrijheid geven en representatief en praktisch zijn. Wanneer je je garage kleding door Lavans laat regelen, weet je zeker dat deze voldoet aan alle wensen en richtlijnen.

De garage kleding van Lavans; beschermend en representatief

Ben je op zoek naar slijtvaste werkkleding die jouw monteurs beschermt én een herkenbare uitstraling geeft? De garage kleding van Lavans is geproduceerd dóór echte vakmensen vóór echte vakmensen. Samen met de automotive branche hebben wij jassen, broeken en overalls ontwikkeld die aan alle wensen van de hedendaagse automonteur voldoen. De kleding is sterk, geeft optimale bescherming tegen bovengenoemde risico’s en is daarnaast: 

 • Praktisch: er zijn voldoende opbergmogelijkheden.
 • Comfortabel: onze garagekleding is gemaakt van licht en rekbaar materiaal, waardoor de monteur maximale bewegingsvrijheid ervaart.
 • Slijtvast: op de knieën of rug werken? Onze garage kleding kan tegen een stootje.
 • Indien nodig vlamwerend: optimale bescherming tegen vlambogen.
 • Herkenbaar en representatief: onze bedrijfskleding wordt vervaardigd in ons eigen naaiatelier, waardoor het eenvoudig aan te passen is aan jouw huisstijl of garageformule*.

 

*Lavans levert de officiële garage kleding voor verschillende automotive merken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een professionele uitstraling.

Welke garage kleding heeft Lavans?

Lavans heeft een breed assortiment aan hoogwaardige werk-/stofjassen, werkbroeken en overalls. Alle garage kleding is veilig, wasbaar, gemakkelijk te repareren en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

 

Garage kleding huren? Dit is waarom

Denk jij tijd te kunnen besparen door je garage kleding online te kopen? Dan kom je bedrogen uit. Hoewel de aanschaf van bedrijfskleding niet veel tijd hoeft te kosten, vraagt het beheer ervan de nodige aandacht. Zeker als het om werkkleding gaat met beschermende eigenschappen.

Lavans biedt met haar serviceconcept een blijvende oplossing voor automotive bedrijven. Onze automotive kleding kun je huren in plaats van kopen. Dit betekent dat de garage kleding in ons beheer blijft en jij geen omkijken hebt naar zaken als reiniging, reparaties en vervanging. Dit doen wij allemaal. Vuile garage kleding halen we op, in ruil voor schone kleding. Kwaliteit, voldoende voorraad en normering-behoud is hierbij gegarandeerd. Zo ben je altijd voorzien van schone werkkleding die aan alle richtlijnen voldoet.

Maak kennis met onze totaaloplossing

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren en wassen van garage kleding.

Onze service is inclusief:

 • Transport: kleding wordt opgehaald en retour gebracht
 • ISO-gecertificeerd wasproces
 • Kwaliteitscontroles
 • Automatische reparaties of vervangingen
 • Mutaties bij personeelswisselingen
 • Persoonlijke service en oprechte aandacht

Onze service is exclusief:

 • Risico: Lavans blijft eigenaar van de garage kleding
 • Kleine lettertjes: we houden van een transparante dienstverlening

Jouw garage kleding goed geregeld? Neem contact op

Verdienen jouw automonteurs de beste werkkleding? Lavans regelt jouw garage kleding tot in de puntjes, zodat je altijd voldoende kleding hebt. Schoon, beschermend en gebruiksklaar. Neem gerust contact op met onze adviseurs voor de mogelijkheden, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Heb je meer nodig dan alleen werkkleding? In de automotive branche staat Lavans bekend om de totaaloplossing voor garages en dealers. Je kunt bij ons daarom ook terecht voor poetsdoeken, sanitair-hygiëne, matten en wissers.

logo lavans logo lavans Verkozen tot beste wasserij ter wereld
Winnaar global best practices awards 2023/2024
Meer over de verkiezing