Grote maten werkkleding

 

Grote maten werkkleding

Mensen zijn er in alle soorten en maten, werkkleding moet dat dus ook zijn. Of een werknemer nou klein is of groot en dik of dun, iedereen wil draagcomfort. Heb jij mensen in dienst met een maatje meer dan gemiddeld? Dan is het vinden van de juiste maat echt maat-werk!

Bedrijfskleding in vele soorten en maten

Lavans is gespecialiseerd in bedrijfskleding en thuis in maatwerk. Voor werkkleding in extra grote maten draaien wij onze hand niet om, wij hebben een eigen atelier en stoppen pas als er een perfect passend assortiment in jouw kledingkast ligt.

Werkkleding in de juiste maat en het juiste model

Het aanmeten van de juiste maat is bij Lavans dagelijkse kost, we komen bij je langs met een uitgebreide passet en personaliseren de standaardmodellen waar nodig. Zo lopen jouw medewerkers er altijd netjes en herkenbaar bij. Groot voordeel hiervan is dat jij niet het risico loopt dat je verkeerde maten bestelt, wij nemen de volledige verantwoordelijkheid.

Grote maten werkkleding huren in plaats van kopen

En weet je wat mooi is? Je hoeft die bedrijfskleding in grote maten niet te kopen, bij ons huur je ‘m. Dat heeft zo z’n voordelen, je weet namelijk altijd precies waar je aan toe bent. En als er eens iets verandert qua maten van één van jouw werknemers dan loop je minder risico. Wij ruilen zijn of haar outfit namelijk moeiteloos voor je om of passen ‘m aan.

Totaalservice van Lavans

Onze totaalservice is onze grootste kracht. Dat vinden wij en ook de bedrijven die soms al tientallen jaren klant bij ons zijn. Wij verzorgen bedrijfskleding van A tot Z, je hebt er geen omkijken meer naar.

 • 1
  Vuil ophalen en vervangen door schoon
 • 2
  Producten wassen in onze wasserij
 • 3
  Indien nodig: repareren
 • 4
  Kwaliteits- controle
 • 5
  Schoon en klaar voor retour

Van werkbroeken tot werkjassen in grote maten: de keuze is reuze

Van werkbroeken tot werkjassen, bij ons is de keuze reuze. Of je nu op zoek bent naar veiligheidskleding, kleding voor de foodsector, kleding voor de automotive sector of cleanroomkleding; bij ons vind je wat je zoekt in maten die standaard gaan tot 4XL, maar als het nodig is gaan we nóg een stapje verder. Dit is mogelijk dankzij ons eigen atelier in Noord-Macedonië.

Een greep uit ons assortiment van grote maten werkkleding

Neem contact op voor werkkleding op maat

Heb je nog vragen? Stel die gerust aan één van onze medewerkers en neem contact op. Ben jij overtuigd van de kracht van onze totaalservice? Vraag dan een offerte aan en ervaar in de praktijk wat we ermee bedoelen.

Grote maten werkkleding huren, zo werkt dit

Bedrijfskleding wassen wasproces