Lavans verlengt  hoofdsponsorschap Lavans Halve van Helmond

Geplaatst op 06-07-2023 door Marloes Kempkens

De afgelopen jaren heeft de Lavans Halve van Helmond zich als sportevenement, zowel nationaal als internationaal, op de kaart gezet. Het evenement wordt ieder jaar groter, uitgebreider én herkenbaarder. Als blijk van vertrouwen en waardering heeft Lavans ervoor gekozen om het hoofdsponsorschap met de organisatie te verlengen, mét maar liefst 5 jaar.

Het bestuur van de Halve van Helmond is enorm blij en dankbaar voor de verlenging van de samenwerking. “Het feit dat Lavans voor vijf jaar wil bijtekenen als hoofdsponsor, benadrukt voor ons dat we als organisatie goed bezig zijn”, zegt Hans Steijaert (voorzitter Lavans Halve van Helmond). “Lavans heeft ons tijdens de eerste drie edities op een fijne manier ondersteunt: fantastisch dat deze samenwerking ook voor de komende edities vaststaat. Zo kunnen we ons evenement nog meer op de Nederlandse hardloop- en wandelkaart zetten”. 

Meer allure 

In eerste instantie verbond Lavans haar naam aan het sportevenement vanwege het Helmonds karakter én de sociale, sportieve insteek. “De afgelopen edities hebben we gezien, dat niet alleen deze raakvlakken zowel bij Lavans als bij het sportevenement hoog in het vaandel staat. Ook is de organisatie, net als Lavans, volop bezig met de toekomst”, licht Tristan van der Waart (algemeen directeur Lavans) toe. “Door de start in hartje Brandevoort én de omlijsting met muziek en foodtrucks heeft het evenement meer allure gekregen én door het toevoegen van de bedrijvenloop is het een evenement geworden waarbij we samenwerkingspartners ook van de sportieve kant leren kennen.”

Volgende editie 

De volgende editie van de Lavans Halve van Helmond vindt plaats op zondag 14 april 2024. Net zoals voorgaande jaren heeft het evenement naast de halve marathon, verschillende andere afstanden voor hardlopers én wandelaars. Zowel wedstrijd als recreatieve lopers en jong als oud worden uitgedaagd om een mooie prestatie neer te zetten. Ook kun je als bedrijf meedoen. Kortom, voor ieder wat wils. Ga jij de uitdaging aan?