Vers van de pers:  Verbreed je Horizon 2023/24

Geplaatst op 11-04-2023 door Marloes Kempkens

Praten over veranderen en ontwikkelen. Bij Lavans doen we dat regelmatig, echter steken we nóg liever zelf de handen uit de mouwen. Met de nieuwe editie van ons inspiratiemagazine ‘Verbreed je horizon’ laten we aan de buitenwereld zien welke duurzame onderwerpen op dit moment hoog bij ons in het vaandel staan. Doe inspiratie op: samen maken we immers de meeste impact. Het magazine is vanaf nu voor iedereen verkrijgbaar!  

Samen

Samen een positieve impact blijven maken op onze omgeving, daar streven we naar bij Lavans. Niet alleen samen met onze medewerkers, maar juist ook met onze samenwerkingspartners, klanten en leveranciers. Mét volle aandacht voor mens en milieu. Marloes Kempkens (communicatieadviseur bij Lavans) licht toe: “In de nieuwe editie van ons magazine is ‘samen’ het sleutelwoord. Samen met vele vakmensen hebben we onze schouders eronder gezet, zijn we in gesprek gegaan en hebben we ervoor gezorgd dat er weer een inspirerend magazine op de plank ligt.” Door samen op te trekken, kennis te delen en ervaring uit te wisselen, houden we onze kennis op peil en helpen we elkaar. Samen komen we verder. Verder met innoveren, verbeteren en verduurzamen.

Duurzaam aan de slag

In het Lavans magazine ‘Verbreed je horizon’ is alles gebundeld met in de hoofdrol het onderwerp duurzaam ondernemen. “Ons blad staat boordevol praktische tips en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt. Voor elke ondernemer, leidinggevende of medewerker die zelf richting wil geven aan de toekomst. Of om in lijn met de titel te blijven: om zijn of haar horizon te verbreden”, aldus Marloes. In de nieuwe editie worden lezers o.a. geïnspireerd over goed werkgeverschap, circulaire economie, eerlijke & duurzame ambities en transparant zakendoen. “We maken het niet mooier dan het is, én laten bijvoorbeeld ook zien waar wij als bedrijf tegenaan lopen. Niet altijd de makkelijkste weg, wel de enige juiste waar wij 100% voor staan.”

Lavans is ervan overtuigd dat zij niet als enige bedrijf bezig is met bovenstaande onderwerpen. Vandaar dat we alle artikelen delen als bron van inspiratie voor eenieder die geïnteresseerd is. Samen sta je immers sterker dan alleen.

Andere interessante
artikelen