Een kijkje in de beste
wasserij van de wereld!

Ons bedrijfspand van ruim 4.000 m², is met een grotere high care wasserij, een enorm magazijn en een moderne cleanroom wasserij het bekijken waard. Het pand is gebouwd volgens de richtlijnen van BREEAM en behoort daarmee tot de top van de meest duurzame gebouwen van Nederland!

Nieuwsgierig geworden? We zetten de deuren van onze wasserij graag open voor diverse geïnteresseerde groepen. Deze groepen variëren van scholieren en zakelijke groepen tot vrouwenverenigingen en ouderenbonden.

Wat houdt de rondleiding in?

De ongeveer twee uur durende rondleiding bestaat uit twee onderdelen. Allereerst worden jullie ontvangen met koffie, thee en iets lekkers en geven we middels een leuke presentatie meer informatie over Lavans. Na een verhaal van ongeveer drie kwartier volgt een rondleiding door onze wasserij. Afhankelijk van de grootte van de groep en de getoonde interesse, duurt de rondgang door onze wasserij ongeveer een uurtje.

Nog goed om te weten

Omdat we ons verhaal graag persoonlijk houden, hanteren wij een maximum van 25 personen per groep. Wij raden aan rekening te houden met de mobiliteit van de groep. De rondleidingen worden niet het gehele jaar gegeven. We bieden rondleidingen aan vanaf september t/m april. 

Details rondleiding
Duur:
2 - 3 uur
Aantal:
Minimaal 5 personen - maximaal 25 personen
Ochtend:
09.30 - 12.00 uur
Middag:
12.30 - 15.00 uur
Ontvangst:
met koffie en iets lekkers
Kosten:
€0,-
Rondleidingen worden gegeven van september t/m april

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

Schrijf je in
voor een rondleiding

Een rondleiding aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier volledig in. Let op: wij verzorgen alleen rondleidingen op de hieronder door ons genoemde data en aan groepen van vijf personen of meer.