Een kijkje in één van de
beste wasserijen ter wereld.

UPDATE: Vanwege de huidige verbouwing verzorgen we de eerste helft van dit jaar geen rondleidingen. Na de zomer ben je van harte welkom in onze nóg grotere en mooiere wasserij. 

We zetten de deuren van onze wasserij graag open voor diverse geïnteresseerde groepen. Deze groepen variëren van scholieren en zakelijke groepen tot vrouwenverenigingen en ouderenbonden.

Wat houdt de rondleiding in?
De ongeveer twee uur durende rondleiding bestaat uit twee onderdelen. Allereerst worden jullie ontvangen met koffie, thee en gebak en geven we middels een leuke presentatie meer informatie over Lavans. Na een verhaal van ongeveer drie kwartier volgt een rondleiding door onze wasserij. Afhankelijk van de grootte van de groep en de getoonde interesse, duurt de rondgang door onze wasserij ongeveer een uurtje.

Nog goed om te weten
In verband met de interne logistiek hanteren wij een maximum van 30 personen per groep. Houd rekening met de mobiliteit van de groep: de ontvangst en presentatie vinden plaats op de eerste verdieping. Dit betekent dat iedereen geacht wordt de trap te nemen (er is geen lift aanwezig).

Details rondleiding

Duur
2 - 3 uur
Aantal
v.a. 5 personen tot max. 30 personen
Tijd
09.30 - 12.00 uur of 13.00 - 15.30 uur
Ontvangst
met koffie en gebak
Kosten
geen

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

.

Schrijf je in
voor een rondleiding

UPDATE: Vanwege de huidige verbouwing verzorgen we de eerste helft van dit jaar geen rondleidingen. Na de zomer ben je van harte welkom in onze nóg grotere en mooiere wasserij. 

Een rondleiding aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier volledig in. Let op: wij verzorgen alleen rondleidingen op de hieronder door ons genoemde data en aan groepen van vijf personen of meer.