Een kijkje in de nieuwste
wasserij van Nederland

Om onszelf in staat te stellen de continuïteit van onze dienstverlening en de belangen van onze klanten te waarborgen in geval van verdere escalatie van het coronavirus, hebben wij tijdelijke maatregelen getroffen. Eén van die maatregelen betreft het opschorten van alle rondleidingen in ons bedrijf. Daarmee willen we de hygiënische omstandigheden optimaliseren voor onze gasten, medewerkers en productieprocessen. Alle geplande rondleidingen en verzoeken daartoe zijn daarom vervallen.

Medio 2019 is ons vernieuwde bedrijfspand opgeleverd. Het pand van ruim 4.000 m², is met een grotere high care wasserij, een enorm magazijn en een moderne cleanroom wasserij het bekijken waard. De nieuwbouw is gebouwd volgens de richtlijnen van BREEAM en behoort daarmee tot de 50 meest duurzame gebouwen van Nederland!

Nieuwsgierig geworden? We zetten de deuren van onze bedrijfskleding wasserij graag open voor diverse geïnteresseerde groepen. Deze groepen variëren van scholieren en zakelijke groepen tot vrouwenverenigingen en ouderenbonden.

Wat houdt de rondleiding in?
De ongeveer twee uur durende rondleiding bestaat uit twee onderdelen. Allereerst worden jullie ontvangen met koffie, thee en gebak en geven we middels een leuke presentatie meer informatie over Lavans. Na een verhaal van ongeveer drie kwartier volgt een rondleiding door onze wasserij. Afhankelijk van de grootte van de groep en de getoonde interesse, duurt de rondgang door onze wasserij ongeveer een uurtje.

Nog goed om te weten
Omdat we ons verhaal graag persoonlijk houden, hanteren wij een maximum van 25 personen per groep. Wij raden aan rekening te houden met de mobiliteit van de groep.

Details rondleiding
Duur:
2 - 3 uur
Aantal:
Minimaal 5 personen - maximaal 25 personen
Ochtend:
09.30 - 12.00 uur
Middag:
12.30 - 15.00 uur
Ontvangst:
met koffie en gebak
Kosten:
€0,-

Vraag een rondleiding aan!

Rondleiding aanvragen

Schrijf je in
voor een rondleiding

Een rondleiding aanvragen? Dat kan! Vul het onderstaande formulier volledig in. Let op: wij verzorgen alleen rondleidingen op de hieronder door ons genoemde data en aan groepen van vijf personen of meer.