Werkkleding voor dames

 

Werkkleding voor dames

Vrouwelijke medewerkers kom je overal tegen, typische mannen- of vrouwenberoepen zijn verleden tijd. Maar hetzelfde werk doen betekent niet dat dames werkkleding willen dragen die voor hun mannelijke collega’s ontworpen is. Bij Lavans snappen we dat, net als dat we begrijpen dat jij graag wilt dat jouw medewerkers representatief en herkenbaar voor de dag komen zonder dat je hier omkijken naar hebt.

Waarom werkkleding voor dames?

Met ruim negentig jaar ervaring op de teller mag je gerust zeggen dat we expert zijn op het gebied van werkkleding. We kennen veel van onze klanten al jaren en denken graag mee.

In de loop der tijd hebben we van alles zien veranderen, dat steeds meer vrouwen hun spierballen tonen in ‘de mannenwereld’ is daar een voorbeeld van. Vanwege deze verschuiving is er een toenemende vraag naar fijnere, meer vrouwelijke werkkleding. Dat gaf ons reden om daarmee aan de slag te gaan.

Ons assortiment van werkkleding voor vrouwen

Naast ons standaard assortiment hebben we nu onze collectie uitgebreid met een aantal fijnere uitvoeringen. Van food kleding tot automotive kleding; voor iedere sector hebben we items die speciaal geschikt zijn voor vrouwen. Inmiddels hebben we polo's, blouses, softshell jasjes, jassen, t-shirts, werkbroeken en jeans voor dames en wat ons betreft houdt het hierbij niet op. Vind je niet wat je zoekt? Geen probleem, we kunnen namelijk ook een unisex model vermaken zodat het perfect past.  

Een greep uit ons assortiment van werkkleding voor dames

Bedrijfskleding voor dames huur je bij Lavans

Je wilt dat je medewerkers verzorgd, herkenbaar en beschermend (door veiligheidskleding) gekleed zijn, maar je hebt andere ambities dan wassen, strijken, repareren en vermaken. Geen probleem, dat doen wij voor je! Bedrijfskleding van Lavans koop je niet, die huur je.

Wij zorgen ervoor dat jouw linnenvoorraad past bij je personeelsbestand. Het gedragen goed halen we op en brengen we na een rondje door onze hypermoderne bedrijfskleding wasserij weer terug. Zo lopen jouw medewerkers er altijd gewassen en gestreken bij!

  • Kleding in optimalie pasvorm
  • Behoud van beschermende eigenschappen
  • Inclusief kwaliteitscontrole
  • Ruim 90 jaar kennis en ervaring
  • Geen kleine lettertjes
  • Huren, wassen, repareren, wisselen

Neem contact op voor onze dames werkkleding

Ben je benieuwd naar ons assortiment werkkleding voor dames? Neem dan contact op zodat we je er alles over kunnen vertellen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Werkkleding huren, hoe werkt dit?

Bedrijfskleding wassen wasproces