Vrijblijvende offerte

 

Bedrijfskleding Eindhoven

Bedrijfskleding in Eindhoven of omgeving

Heb je een bedrijf in Eindhoven of omgeving en ben je op zoek naar degelijke bedrijfskleding voor jouw personeel? Lavans is dé specialist in bedrijfskleding waar je naar op zoekt bent.

Je medewerkers zijn jouw visitekaartje en daarom wil je dat ze eenheid uitstralen, netjes voor de dag komen én op de juiste manier gekleed zijn om de producten of zichzelf te beschermen. Wat je níét wilt is druk met bezig zijn met het regelen van alles rondom bedrijfskleding. Werkkleding moet gewoon vlekkeloos geregeld zijn en daar kunnen wij jou bij helpen.

Dé bedrijfskleding-specialist in de regio Eindhoven

In je zoektocht naar een geschikte leverancier voor bedrijfskleding ben je uitgekomen bij Lavans. Heel goed, wij zijn namelijk specialist in bedrijfskleding en helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes. Ons bedrijf is gevestigd in Helmond dus bedrijventerreinen in Eindhoven als High Tech Campus, de Run, Brainport en de Hurk voelen voor ons als een thuiswedstrijd. We hebben je heel wat te bieden en zijn onder andere gespecialiseerd in onderstaande soorten bedrijfskleding.

Totaalservice: bedrijfskleding gewassen én geleverd in Eindhoven

Waarschijnlijk heb je gezocht naar een partner om bedrijfskleding van te kopen. Die partner zijn wij niet, maar wat we wél zijn is veel meer dan dat. Wij hebben een professionele bedrijfskleding wasserij en verhuren onze kleding. Dit doen we zodat we totaalservice kunnen bieden en onze klanten optimaal kunnen ontzorgen. Je hebt écht geen omkijken naar jouw bedrijfskleding, we halen deze namelijk bij jou in Eindhoven of omgeving op en zorgen ervoor dat het gewassen, gecontroleerd en eventueel gerepareerd weer terug in de kast komt. In onderstaande afbeelding zie je hoe dat proces in zijn werk gaat.

Bedrijfskleding is maatwerk, geef het daarom uit handen

Er komt nogal wat kijken bij bedrijfskleding, het is maatwerk en niet iets dat je er even bij doet. Dit begint al bij het selecteren van de juiste maten. Wanneer kleding aan speciale veiligheidseisen moet voldoen is hiervoor aandacht nodig tijdens het wasproces. En wat dacht je van kleding die kapotgaat of wisselingen in je personeelsbestand? Allemaal zaken die tijd en energie vragen. Wij nemen je dit graag uit handen zodat jij je kunt bezighouden met waar jíj́ goed in bent.

Een duurzame relatie

Hoewel je de verantwoordelijkheid voor jouw bedrijfskleding met een gerust hart bij ons kunt laten, betekent dit niet dat je alle touwtjes uit handen hóéft te geven. Wij zijn voorstander van korte lijnen en laagdrempelig contact.

We bouwen graag een duurzame relatie met je op. Lavans bestaat al meer dan negentig jaar, met veel van onze klanten en leveranciers lopen we al tientallen jaren mee en dat is niet voor niets. Verwacht van ons geen snelle deals of wurgcontracten, daar zijn we niet van. Waar we wél van zijn is van gegarandeerde kwaliteit en kraakheldere afspraken over prijs en levering.

  • Kleding in optimale pasvorm
  • Behoud van beschermende eigenschappen
  • Inclusief kwaliteitscontrole
  • Vier generaties aan kennis en ervaring (est.1928)
  • Geen kleine lettertjes
  • Huren, wassen, repareren, wisselen

Bekijk onze bedrijfsvideo

Een CO2 neutraal wasproces voor bedrijfskleding

Over duurzaamheid gesproken; Bij Lavans hebben we niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook voor het milieu. Dit betekent dat het wasproces zo is ingericht dat de milieubelasting minimaal is. Dit doen we door:

  • Gebruik te maken van natuurlijke bronnen;
  • Zuinig om te gaan met water en energie;
  • Hergebruik van warmte en water;
  • Recycling van restproducten waardoor het wasproces CO2 neutraal is.

Als je kiest voor een leverancier die duurzaam produceert, verklein je als bedrijf je ‘voetafdruk’. En het mooie is: daar hoef je helemaal niks extra’s voor te doen!

Lavans geeft je helderheid: maatwerk, flexibiliteit, duidelijke afspraken

Bij Lavans hoef je niet bang te zijn dat je voor onvoorziene kosten komt te staan, we willen graag dat onze klanten precies weten waar ze aan toe zijn. Onze overeenkomst is maatwerk en zo opgesteld dat je op voorhand al weet wat je voor het hele jaar kwijt bent. Je kunt dus precies budgetteren, wel zo handig.

Hiermee is niet gezegd dat aan de gemaakte afspraken niet meer te tornen valt, wij weten als geen ander hoe de ontwikkelingen kunnen zijn die een bedrijf doormaakt en stellen ons flexibel op. Goed om te weten is dat je bij Lavans alleen betaalt voor wat je afneemt. Als klant heb je te allen tijde inzage in ons informatiesysteem. Zo ben je altijd precies op de hoogte van de stand van zaken.

Vraag een offerte aan voor bedrijfskleding in de regio Eindhoven

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf in Eindhoven of omgeving kunnen betekenen? We doen je graag een voorstel op maat.