Bedrijfskleding Helmond

 

Bedrijfskleding Helmond

Bedrijfskleding in Helmond en omgeving

Ben je op zoek naar bedrijfskleding voor je personeel? Bedrijfskleding-specialist Lavans helpt je graag verder! Wij snappen dat je het belangrijk vindt dat je medewerkers netjes voor de dag komen, eenheid uitstralen én goed beschermd zijn. Wat je vooral níét wilt is hier zelf veel werk mee hebben. Werkkleding moet vlekkeloos geregeld zijn. Punt. Onze specialisten in Helmond helpen jou daar graag mee.

Dé specialist in bedrijfskleding in Helmond

In je zoektocht naar een geschikte leverancier voor bedrijfskleding hoef je niet ver te gaan, want letterlijk om de hoek vind je Lavans. Net als jij weten wij hoe het is om een bedrijf te hebben in de omgeving van Helmond, ons familiebedrijf is hier namelijk al meer dan negentig jaar gevestigd! We zijn gespecialiseerd in bedrijfskleding en hebben klanten door het hele land. Dat is niet voor niets, we hebben namelijk heel wat te bieden. Hieronder zie je in welke soorten bedrijfskleding wij gespecialiseerd zijn.

Bedrijfskleding door ons gewassen in Helmond en bij jou op locatie geleverd

Waarschijnlijk ben je van plan bedrijfskleding te kopen. Dat kan bij ons niet, maar wat wel kan is veel meer dan dat. Wij hebben een professionele bedrijfskleding wasserij en verhuren onze kleding. Door deze constructie kunnen we totaalservice bieden en onze klanten al het werk op het gebied van bedrijfskleding uit handen nemen.

Je hebt écht geen omkijken naar jouw bedrijfskleding, we halen de gedragen stukken bij je op en zorgen ervoor dat die gewassen, gecontroleerd en eventueel hersteld retour komt. We leggen ze zelfs voor je in de kast zelfs als je dat wilt.

Bedrijfskleding is maatwerk en je kunt er nogal wat mee te stellen hebben. Niet alleen bij het proces van uitzoeken, maar ook zeker daarna. Júíst daarna misschien wel, want het uitzoeken van de juiste maten zal nog wel lukken, maar weet jij hoeveel speciale aandacht het wasproces van veiligheidskleding vraagt? En wat doe je met kleding die kapotgaat of wisselingen in het personeelsbestand? Allemaal zaken die tijd en aandacht vragen. Tijd en aandacht die wij er graag aan besteden, zo kan jij je bezighouden met waar jíj́ goed in bent.

Draag je bedrijfskleding met een gerust hart aan ons over

Hoewel wij heel goed weten wat we met jouw bedrijfskleding aan moeten en je de verantwoordelijkheid daarvoor met een gerust hart bij ons kunt laten, hóéf je niet alle touwtjes uit handen te geven. Wij werken graag samen en zijn groot voorstander van korte lijntjes, laagdrempelig contact en op z’n tijd een beetje Brabantse gezelligheid. Ben je benieuwd naar hoe we werken? Draai dan eens af bij onze hypermoderne wasserij, de koffie staat klaar.

Wij zijn niet voor snelle deals en houden niet van teleurstelling. Dat veel van onze klanten en leveranciers al tientallen jaren met ons meelopen zegt genoeg. Aan wurgcontracten of kleine lettertjes doen we niet, we houden van openheid en de afspraken die we met je maken zijn net zo helder als het wasgoed dat bij ons de deur uitgaat.

  • Inclusief onderhoud en voorraadbeheer
  • Aanmeten voor optimale pasvorm
  • Waarborging van beschermende eigenschappen
  • Vier generaties aan kennis en ervaring (est.1928)
  • Milieuvriendelijk wasproces
  • Vaste contactpersoon

Bij ons in Helmond wassen we bedrijfskleding CO2 neutraal

En dan nog even over duurzaamheid; Bij Lavans hebben we niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook het milieu dragen we een warm hart toe. We hebben ons wasproces zo ingericht dat de milieubelasting minimaal is. Dit doen we door:

  • Gebruik te maken van natuurlijke bronnen (wist je dat jouw Helmond een eigen waterbron heeft?!)
  • Zuinig om te gaan met water en energie
  • Recycling van restproducten
  • Doordacht hergebruik van warmte en water

Als je kiest voor een leverancier die duurzaam produceert, verklein je als bedrijf je ‘voetafdruk’. Mooi meegenomen toch, en je hoeft er helemaal niks voor te doen!

Maatwerk, flexibiliteit en duidelijke afspraken bij Lavans

Bij Lavans hoef je niet bang te zijn dat je onvoorziene uitgaven moet doen, we willen graag dat je vooraf al precies weet waar je aan toe bent. Onze overeenkomst is maatwerk en volledig transparant. Je kunt dus vooraf budgetteren, wel zo handig.

Begrijp ons niet verkeerd, het is niet zo dat aan de gemaakte afspraken niet meer te tornen valt. Wij weten als geen ander hoe de ontwikkelingen binnen een bedrijf kunnen zijn en stellen ons flexibel op. Bij Lavans betaal je alleen voor wat je afneemt. Als klant heb je te allen tijde inzage in ons informatiesysteem. Zo ben je altijd op de hoogte van de stand van zaken.

Vraag een offerte aan voor bedrijfskleding in de regio Helmond

Kunnen we als ‘Helmonders onder elkaar’ iets voor jouw bedrijf betekenen? We doen je graag een voorstel op maat.