Bedrijfskleding Rotterdam

Op zoek naar bedrijfskleding in de regio Rotterdam? Dan ben je bij Lavans op het juiste adres. Wij bieden een totaalservice aan op het gebied van bedrijfskleding in Rotterdam, met het doel jullie hierin volledig te ontzorgen. We adviseren over de best passende bedrijfskleding op basis van jullie werkzaamheden. Deze kleding kun je bij ons huren, waarbij wij voorzien in het wassen, repareren en de kwaliteitscontrole van deze bedrijfskleding. Bovendien halen wij de gebruikte bedrijfskleding op en brengen deze schoon retour.

Bedrijfskleding huren en wassen in regio Rotterdam?

Onze bedrijfskledingservice is in heel Nederland bekend. Zo zijn we ook wekelijks in Rotterdam aanwezig. Jullie bedrijfskleding is bij ons in goede handen. Met ons effectief, duurzame wasproces blijven beschermende eigenschappen van de bedrijfskleding te behouden. Zo zijn jullie altijd voorzien van kwalitatief goede bedrijfskleding.

Wil jij je bedrijfskleding in regio Rotterdam goed geregeld hebben? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze bedrijfskleding wasserij en huurservice. Wij geven je direct advies op maat!

  • Aanmeten voor optimale pasvorm
  • Inclusief onderhoud en voorraadbeheer
  • Waarborging van beschermende eigenschappen
  • 90 jaar kennis en ervaring
  • Geen kleine lettertjes
  • Huren, wassen, repareren, wisselen

Bedrijfskleding huren?

Bedrijfskleding wassen wasproces
Dichtstbijzijnde servicecentra
Servicecentra GOUDA
Gemiddelde beoordeling
8.8