Bedrijfskleding Rotterdam

 

Bedrijfskleding Rotterdam

Rotterdam Rijnmond, de Maasvlakte, Europoort, de Botlek, de havens: de diversiteit aan industrieën in het Rotterdamse is groot. Of het nu gaat om offshore- , (petro-)chemische, machine-industrie of om de automotive- of voedingsindustrie: het dragen van de juiste werk- en veiligheidskleding is essentieel, zo weet elke Rotterdammert.

Geen omkijken meer naar bedrijfskleding

Dankzij de totaal-service dienstverlening van ‘bedrijfskleding huren en wassen’, ben je ervan verzekerd dat je medewerkers veilig én representatief hun werk kunnen doen. Door de werkkleding te huren in plaats van te kopen, heb je er geen omkijken meer naar. Lavans zorgt namelijk voor het complete kledingbeheer tegen een vaste prijs, zonder verrassingen; dat doet ons familiebedrijf al sinds 1928.  

Jouw bedrijfskleding wordt vanuit ons servicedepot in Gouda geleverd. Of het nu in Spaanse Polder is of onder de rook van de Brienenoord: jouw werkkleding is bij ons in goede handen. De lijntjes zijn kort, het contact laagdrempelig én: afspraak is afspraak.  We werken zó dat jij alleen nog maar kan zeggen: “Toppie dan!”

Onze service: bedrijfskleding gewassen én geleverd in Rotterdam

Bij Lavans hoef je geen kleding te kopen; je huurt deze. We zorgen dat jouw medewerkers er altijd tiptop bij lopen. Je hebt dus geen omkijken naar de bedrijfskleding.

 • We halen gebruikte en vuile kleding bij je op
 • We sorteren jouw werkkleding in een eigen batch en controleren deze
 • We wassen jouw kleding
 • Indien nodig repareren of vervangen we de vakkleding
 • Na een laatste controle leveren we de schone werkkleding weer bij je af

Uiteraard houden we bij hoe vaak elk kledingstuk wordt gewassen om zo de beschermende werking te behouden. Veiligheidskleding blijft daarmee veilig; je kunt rekenen op een goed blijvende zichtbaarheid, maar ook dat de veiligheidskleding zijn beschermende werking houdt bij lassen, slijpen, gieten, zagen etc.

Ook sterk vervuilde werkkleding is bij ons in goede handen; onze bedrijfskleding wasserij is hierin gespecialiseerd. Jouw medewerkers kunnen altijd rekenen op schone, representatieve werkkleding. Een maatje groter of kleiner? Geen probleem; dat wordt gelijk geregeld. Het uitbesteden van het wassen van bedrijfskleding scheelt jou tijd en geld.

 • Aanmeten voor optimale pasvorm
 • Inclusief onderhoud en voorraadbeheer
 • Waarborging van beschermende eigenschappen
 • 90 jaar kennis en ervaring
 • Geen kleine lettertjes
 • Huren, wassen, repareren, wisselen

Bekijk onze bedrijfsvideo

Zo werkt bedrijfskleding

Bedrijfskleding wassen wasproces
Dichtstbijzijnde servicecentra
Servicecentra GOUDA

Inventarisatie wat voor werkkleding nodig is

Bij aanvang van de samenwerking bekijk je samen met jouw vaste contactpersoon welk type werkkleding bij jullie past op basis van jullie wensen en eventuele RI&E. We nemen we de kledingmaten op zodat je kunt rekenen op een goede pasvorm, maken de kleding verder op maat en voorzien het desgewenst van jullie logo.

Uiteraard kan de kleurstelling en uitstraling van de bedrijfskleding aansluiten bij de huisstijl. Lavans beschikt hiervoor over een eigen naaiatelier. Dankzij het online informatiesysteem heb je als klant te allen tijde overzicht zonder er werk aan te hebben. De werkkleding kan zelfs tot in jullie kledingkast worden geleverd.

Ons assortiment werkkleding

Of het nu gaat om werkoverals, werkbroeken en werkjassen voor de automotive, of werkkleding in de foodindustrie: je vindt het bij Lavans. Net zoals genormeerde Proban veiligheidskleding voor de petrochemische industrie of de juiste kleiding voor de afvalverwerking. Zelfs Nomex, de zwaarste kwaliteit veiligheidskleding die ook wordt gedragen door het Amerikaanse leger, zit in ons bedrijfskleding assortiment. Je kunt rekenen op werkkleding die je medewerkers beschermt en hen weer veilig thuis laat komen.

Lavans wast milieubewust en CO2 neutraal

Onze moderne wasserij heeft als doelstelling het milieu zo min mogelijk te belasten; ons recentelijk verbouwde pand behoort tot een van de duurzaamste van Nederland. Dankzij zonnepanelen en -collectoren, slimme warmteterugwinningstechnieken én andere milieubesparende maatregelen hebben we een CO2-neutraal productieproces. Warmte en water worden niet alleen zuinig maar ook hergebruikt zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo draagt ook jouw bedrijf bij aan een beter klimaat. Als elk bedrijf zijn steentje bijdraagt, is dat beter voor het milieu. ‘Ja toch, niet dan?’

Maatwerk, flexibiliteit en duidelijke afspraken

Ook al zit Lavans in Helmond, toch kun je rekenen op direct, eerlijk en recht door zee zaken doen. Onze accountmanager die Rotterdam en omgeving onder zijn hoede heeft, komt uit de buurt en snapt dan ook als geen ander wat Rotterdammers belangrijk vinden. Ook Lavans is van de opgestroopte mouwen. Doen is het devies; daar kun je op bouwen.  

Vraag een offerte aan voor bedrijfskleding in Rotterdam en omgeving

Wij zijn gepast trots op onze service, maar de prijs geeft vaak de doorslag. Daarom doen we je graag een voorstel op maat! Of neem eerst contact met ons op voor een kennismaking. Onze accountmanager komt met plezier langs voor ‘een bakkie pleur’.

Gemiddelde beoordeling
8.8