Automotive werkkleding; sterk en beschermend

Of je nu een ‘garagebedrijf op de hoek’ hebt of een grote speler bent in de automotive branche, je wilt dat jouw monteurs er netjes en herkenbaar bijlopen. Door een verschuiving in de markt richting elektrische auto’s, wordt het bovendien steeds belangrijker en meer verplicht om je medewerkers te beschermen tijdens hun werkzaamheden.

Als je zoekt naar een totaaloplossing voor automotive kleding dan ben je bij Lavans aan het juiste adres. Wijzigingen in de markt volgen we op de voet en vertalen we moeiteloos naar jouw kledingkast. Voor vele automotive merken leveren wij de officiële dealerkleding. We zorgen ervoor dat deze in lijn is met de behoeften van de monteur, dat ie past bij de richtlijnen én indien van toepassing aansluit bij de wensen van een bepaald automerk.

Duurzame kwaliteit automonteur werkkleding

Hoewel het werk steeds schoner wordt, heeft bedrijfskleding in een autogarage heel wat te verduren. Wat je zoekt is slijtvaste, goed reinigbare en eenvoudig te repareren kleding.

Lavans biedt een totaalconcept; service die jou helemaal ontzorgt. Door ons speciale wasproces en de uitgebreide kwaliteitschecks is de kleding altijd in orde zonder dat het jou tijd of aandacht kost.

Ons serviceconcept

Waarom bedrijfskleding kopen als je deze ook kunt huren? Wasbare werkkleding voor de automonteur huur je bij Lavans en dat heeft voordelen, dit zijn ze op een rijtje:

  • Volledige en pro-actieve service: We nemen je alle zorg uit handen; we halen de kleding bij je op en brengen deze na een ronde door onze wasserij weer netjes bij je terug. Ook voor wijzigingen in jouw personeelsbestand of verschuivingen in werkzaamheden draaien wij onze hand niet om.
  • Vertrouwen en zekerheid: de door ons gewassen werkkleding voldoet altijd aan de meest recente richtlijn. Wat genormeerde kleding betreft; die voldoet niet alleen op papier aan de normering maar ook in de praktijk.
  • Herkenbaar en representatief: We zijn geen voorloper waar het gaat om mode uitspattingen. Reden hiervoor is dat je gewoon heel erg lang met onze kleding kunt doen. Wij zorgen ervoor dat die netjes en in tiptop in orde is en blijft. De nieuwste trends zie je dus niet terug in het assortiment van Lavans. Wel heb je bij ons ruim keuze in kleuren en modellen en voorzien we de kleding van jouw huisstijl.
  • Beperkte ecologische voetafdruk: Omdat we goed voor jouw kleding zorgen, gaat deze jarenlang mee. Zo verkleinen we samen de textiele afvalberg.
  • Vooraf zicht op de kosten: Wij houden van kraakhelder. Dat geldt zowel voor ons wasgoed als voor de afspraken die we met onze klanten maken; geen kleine lettertjes, geen verrassingen achteraf. Je betaalt alleen wat je afneemt. 

Assortiment automotive kleding

Voor het werk in de autogarage bieden wij:

Pasvorm

Het werk van de automonteur is afwisselend en zwaar; werkkleding mag niet in de weg zitten bij de verschillende werkhoudingen. Daarom besteden we bij Lavans veel aandacht aan de juiste pasvorm, waarbij het niet uitmaakt of de monteur staand, zittend, gehurkt of onder de brug werkt. Onze werkkleding garandeert maximale bewegingsvrijheid.

Herkenbaar, representatief

Al onze monteurskleding is voorzien van ruime zakken voor gereedschap en onderdelen. De kleding is opgewassen tegen olie en beschermt je medewerkers tegen smeer en vuil. Door de kleding passend te maken bij de huisstijl is je medewerker representatief gekleed. Dit is prettig voor jouw klanten én goed voor het teamgevoel.

Automonteur werkkleding huren? Neem contact met ons op

Wij weten welke wensen monteurs hebben waar het hun werkkleding betreft. Laat je verrassen door ons assortiment en onze service. In elke stap van ons serviceconcept ervaar je de kwaliteit die ons kenmerkt.

Ben je overtuigd van ons serviceconcept voor garage kleding of monteurskleding? Vraag dan een offerte aan.

Wil je advies op maat voor jouw bedrijf of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag met je mee.

Kunnen we iets voor je betekenen?

logo lavans logo lavans De beste wasserij ter wereld!
Trots, wij zijn verkozen tot 's werelds beste wasserij en daarmee de winnaar global best practices awards 2023/2024
Cyclus-bedrijfskleding

Meer informatie over automotive werkkleding?

Neem contact op
Verschuiving naar genormeerde garage werkkleding

Dat er steeds meer elektrische auto’s rondrijden betekent dat er een verschuiving plaatsvindt van de werkzaamheden in een autogarage. Voor het onderhouden van dit type auto worden andere eisen aan kleding gesteld dan bij reguliere modellen. Dat komt doordat er elektriciteit aan te pas komt.

Monteurs die zich bezighouden met deze tak van sport moeten beschermd worden tegen vrije stroom of een elektrische vlamboog. Ze dienen veiligheidskleding te dragen. Dat is werkkleding voor monteurs die genormeerd is. Niet alleen bij de aanschaf, maar ook na veelvuldig wassen.

Automotive kleding

Van individuele huisstijl tot universele garageconcepten

Lees meer

Een effectief en persoonlijk wasproces dankzij onze regioteams

Lees meer

Katoenen poetsdoeken dé oplossing voor papier

Over onze poetsdoeken

“Het is fijn als de leverancier pro-actief meedenkt, zo wordt alles snel en goed geregeld”

Driessen Autogroep vertelt

Gemakkelijk: Eén totaal leverancier voor automotive

Lees meer