Klant case
Thomas Regout International BV

Geplaatst op 22-06-2023
  • Leestijd: 1,5 minuut

Wie is Thomas Regout International BV?

In het uiterste zuiden van Nederland levert Thomas Regout International BV al meer dan 185 jaar maatwerkoplossingen op het gebied van ladegeleiders. In de fabriek in Maastricht wordt jaarlijks circa 5.000 ton staal (ter illustratie: 200 volle vrachtwagens) verwerkt tot ladegeleiders voor industriële toepassingen in onder andere magazijn- en bedrijfswageninrichting. “Hoe kleiner de serie, des te interessanter het voor ons is”, vertelt senior inkoper Dré Urlings, zelf al meer dan 40 jaar werkzaam bij Thomas Regout. “We hebben een sterke binding met onze klanten en zetten in op een langdurige samenwerking. Net zoals we dat doen met onze leveranciers.”  

Thomas Regout International BV en Lavans

Eén van die leveranciers is Lavans, dat sinds 2012 service verleent op het gebied van kleding, matten, poetsdoeken en luchtverfrissers. “Zonder deze producten kunnen onze mensen hun werk niet goed doen. Daarom is Lavans voor ons een belangrijke leverancier.”  

Terug naar het oude niveau  

Op het gebied van bedrijfskleding staat Thomas Regout aan het begin van een nieuw hoofdstuk. Nadat Lavans aanvankelijk bedrijfskleding inclusief service verhuurde, is er tijdelijk voor gekozen het wassen aan de medewerkers zelf over te laten. Dit leverde echter niet het gewenste resultaat op, waarop het bedrijf besloot de dienstverlening weer terug te brengen naar het oude niveau. Net als voorheen wordt de bedrijfskleding nu gehuurd inclusief wassen, reparatie en kastinleg. Binnenkort wordt een nieuwe kledinglijn gekozen met een andere kleurstelling.

“Zoals bij Thomas Regout gebruikelijk hebben we onze dragers actief betrokken bij de leverancierskeuze voor bedrijfskleding. Als afdeling Inkoop maken we een voorselectie waarbij we letten op veiligheid, kwaliteit, levertijd en kosten. Vervolgens is het aan onze productiemedewerkers om te beoordelen welke kleding voor hen het meest comfortabel is. De definitieve kledingkeuze moet nog gemaakt worden, maar dat Lavans onze leverancier blijft, staat al vast.”  

Thomas Regout International BV over Lavans

Over de samenwerking met Lavans is Dré zeer te spreken. “Het contact is precies zoals ik dat graag zie: open en persoonlijk. In mijn vak is het belangrijk om mensen af en toe recht in de ogen te kijken zodat je samen tot oplossingen kunt komen. Zo werkt Lavans ook. We bezoeken elkaar regelmatig en over en weer is er veel respect.”  

“Het meest prettige is dat Lavans alles regelt, van het aanmeten van kleding tot en met het oplossen van individuele vragen van dragers. Dat doen ze zeer accuraat, ik heb daar helemaal geen werk aan. Ik ben dan ook een zeer tevreden klant.” 

Net als Thomas Regout gebruikmaken van onze dienstverlening?

Informeer naar de mogelijkheden
Thomas Regout International BV maakt gebruik van: