Werkkleding metaal

Werkkleding metaal

Jouw metaalbewerkers goed gekleed voor elke gelegenheid

In de metaalindustrie kan het er verhit aan toe gaan, reden genoeg om te zorgen voor passende werkkleding. Wij hebben een ruim assortiment, dus altijd wel iets dat aansluit bij het takenpakket van de medewerker. We snappen de behoefte aan voldoende opbergmogelijkheden en bewegingsvrijheid. Ook weten we dat werkkleding voor de metaalindustrie niet altijd brandwerend hoeft te zijn, maar wél altijd comfortabel.

Specialist in werkkleding metaal

Voor metaalbewerkers hebben we zowel genormeerde veiligheidskleding als standaard werkkleding. Hoeveel bescherming je nodig hebt, is afhankelijk van de werkzaamheden en wensen. De meest gewaardeerde kledinglijn is onze Comfortline, in veel uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Voor een meer casual uitstraling adviseren we de attitude lijn, met een jeans werkbroek voor een stoere look. 

Let op: mensen die laswerkzaamheden doen worden geacht speciale laskleding te dragen, ook die hebben we in ons assortiment: De weldingline is een goede aanvulling op de comfortline. Wij helpen je graag bij het samenstellen van het juiste kledingpakket voor jouw metaalbedrijf.

Ons assortiment van bedrijfskleding voor de metaalbewerker

De totaalservice van Lavans

Bij Lavans kun je bedrijfskleding huren in plaats van kopen en dat heeft voordelen!  De juiste bedrijfskleding vraagt voortdurende aandacht, het op orde houden van het assortiment kost dus veel tijd. Vanwege ons huurconcept blijft de kleding onze eigendom, zodat we jou optimaal kunnen ontzorgen. Dan houd jij je handen vrij om te doen waar jij écht mee bezig wilt zijn.     

  • De kleding wordt altijd op de juiste manier gewassen. Kwaliteit en normeringbehoud zijn daardoor gegarandeerd.  
  • Onze service is persoonlijk. Kleding wordt opgehaald en retour gebracht, letterlijk tot in je kledingkast.
  • Geen stress bij personeelswisselingen of slijtage  Mutaties voeren we snel en soms zelfs kosteloos door, ook reparaties of vervangingen voeren we automatisch uit als dat nodig is.
  • Altijd voldoende voorraad, direct klaar voor gebruik. Wij beheren de voorraad, jij betaalt alleen voor wat je afneemt. Geen verrassingen dus.

Als we het toch over totaalservice hebben; goed om te weten is dat wij naast bedrijfskleding ook poetsdoeken voor de metaalindustrie verhuren die speciaal voor deze sector geschikt zijn.

Neem contact op voor werkkleding voor de metaalindustrie

Om je te vertellen wat we precies voor je kunnen betekenen, willen we je eerst leren kennen. We inventariseren wat je nodig hebt en geven je aan de hand daarvan een vrijblijvend advies dat aansluit bij jullie behoeften en wensen

Wil jij meer weten? Vraag dan een offerte aan of laat ons je vragen beantwoorden.