Lavans medeorganisator van  kennisevent GMP Insight Days

Geplaatst op 25-01-2023 door Auteur | Lavans

Nieuw: GMP Insight Days, hét kennisevenement voor de cleanroom sector. Lavans is in samenwerking met TRU 100% Cleanroom Cleaning en Sure Laboratories organisator van dit -nu al veelbelovende- evenement. De eerste editie staat in het teken van de nieuwe Annex 1, een thema dat enorm leeft onder farmaceuten. Het evenement vindt plaats op 8 februari (Helmond, Nederland) en op 9 februari (Niel, België).

Nieuwe richtlijnen GMP Annex 1

GMP Annex 1 beschrijft de (inter)nationale vereisten op het gebied van o.a. schoonmaak, kleding en validatie in de farmaceutische industrie. Ine Speulman is cleanroommanager bij Lavans en mede-initiatiefnemer voor GMP Insight Days: “De aangepaste kwaliteitsnorm is goed nieuws, maar wel uitdagend voor deze sector. Veel van mijn relaties hebben vragen in de voorbereiding op de vernieuwde GMP Annex 1. Met GMP Insight Days nemen we al deze onzekerheid en onduidelijkheid weg.”

Specialist in bedrijfskleding voor cleanrooms

Lavans is gespecialiseerd in wasbare cleanroomkleding, het comfortabele en duurzame alternatief voor wegwerpkleding. In de moderne, gecertificeerde cleanroom wasserij wordt de cleanroom kleding gewassen in een ISO Klasse 5 omgeving volgens een EN ISO 14644 gecertificeerd proces. “Als expert delen we met plezier ons enthousiasme voor het vak en geven we inzicht in onze service naar klanten”, aldus Ine.

Het programma

Dat er veel vraag is naar een kennisevent over GMP Annex 1, blijkt uit het groot aantal aanmeldingen. Ine: ”Het ontzorgen van een klant nemen wij heel letterlijk. Daar hoort ook het up-to-date houden van onze relaties bij. Zeker in de cleanroomsector is dit cruciaal. Daarom delen we onze specifieke vakkennis graag."

Tijdens de informatieve middag leggen drie vakexperts uit wat de vernieuwde Annex 1 betekent voor:

  • reinigings- en desinfectieprogramma’s in cleanrooms;
  • validatie van desinfectieprocedures;
  • de perfecte cleanroomkleding.

Ine Speulman vult nog aan: “Naast het delen van informatie is de middag vooral interactief. Daarom wordt iedere deelnemer uitgenodigd om hun vragen mee te nemen.”

Deelnemen? Claim je ticket

Wil jij ook deelnemen? Vanwege het interactieve karakter laten we een select gezelschap toe. Voor beide dagen zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Claim één van de laatste ticket via de ticketshop.