Hygiëneboxen

Een hygiënische toiletruimte is vrij van afval, onaangename geuren en verstoppingen. Toiletgebruikers in jouw bedrijf hebben dan ook voldoende mogelijkheden nodig om afval weg te gooien. Zeker in damestoiletten waar inlegkruisjes en tampons gebruikt worden, moeten voldoende geschikte voorzieningen zijn. Daarnaast moeten deze goed onderhouden worden, om problemen en ontevreden gebruikers te voorkomen. 

Wil jij verstoppingen voorkomen en het toiletcomfort van medewerkers en bezoekers verhogen? Maak dan gebruik van onze discrete, hoogwaardige hygiëneboxen voor in het damestoilet. Met onze sanitaire service nemen we bovendien alle randzaken zoals installatie en reiniging van je over. 

Hygiëneboxen voor een fris en schoon damestoilet

Maandverband, inlegkruisjes en tampons mogen niet worden doorgespoeld in het toilet. Gebeurt dit toch, dan kan dit tot ernstige verstoppingen van het riool leiden. Medewerkers en bezoekers die gebruik maken van het damestoilet moeten menstruatieproducten discreet en hygiënisch kunnen weggooien. Helaas kunnen tampons en maandverband in een ‘gewone’ prullenbak onaangename geurtjes veroorzaken. De oplossing? Een hygiënebox - ook wel damesverbandcontainer of dameshygiënebox genoemd - in elk damestoilet. Deze sanitaire afvalbak is ontwikkeld met hygiëne en discretie als belangrijkste uitgangspunten. Menstruatieproducten kunnen in hygiëneboxen op een laagdrempelige manier worden weggegooid.

Jouw hygiënebox altijd gebruiksklaar

Sanitair hygiëne vereist voortdurend aandacht en kan (onbewust) veel tijd kosten. Aandacht en tijd die je waarschijnlijk niet altijd hebt. Tegelijkertijd kan gebrek aan reiniging en onderhoud leiden tot veel ongemak. Wat je wilt is een blijvende, betrouwbare oplossing. Een oplossing die wij bieden met onze sanitaire dienstverlening. Bij Lavans kun je namelijk hygiëneboxen huren in plaats van kopen. En dit scheelt jou veel tijd en zorgen. We komen onze hygiënebox niet alleen brengen, we installeren deze ook in jouw WC én verwerken het afval. Onze servicemedewerkers komen met vaste regelmaat langs om de hygiëne afvalbak te verwisselen en reinigen, zodat je dat zelf niet hoeft te doen. Dat lucht op.  

De hygiëneboxen van Lavans: discreet en gewenst

Bij Lavans heb je de keuze uit een standaard hygiëne container en een non-touch hygiënebox. Beide hygiëneboxen zijn discreet, sterk en met de service van Lavans altijd gebruiksklaar.

  • Standaard hygiëne container: voorzien van een dubbelklep-deksel die inkijk en nare geurtjes voorkomt. De hygiënebox wordt met de hand bediend en kan staand of hangend geplaatst worden. 
  • Non-touch hygiënebox: voorzien van een sensor die de container automatisch opent, waardoor deze niet aangeraakt hoeft te worden. De hygiënebox heeft een discrete dubbelklep-deksel en kan staand of hangend geplaatst worden.

Naast damesverbandcontainers kun je bij ons ook terecht voor incontinentieboxen en luierboxen.

Altijd schone hygiëneboxen?

Wil jij voldoende hygiëneboxen die altijd schoon en gebruiksklaar zijn? Zo ontzorgen we jou:

  • Persoonlijke service: automatische wisseling van damesverbandcontainers, inclusief afvalverwerking. 
  • Sanitaire service op maat: we geven passend advies over de hygiëneboxen. De frequentie van onze servicebezoeken wordt op jouw situatie aangepast.
  • Oprechte aandacht: we werken met één vast team.
  • Duidelijke afspraken: we hanteren een eerlijke, transparante werkwijze.
  • Geen risico: Lavans blijft eigenaar van de hygiëneboxen. Jij loopt geen risico en krijgt garantie op defecte onderdelen.

Ook gebruikmaken van onze sanitaire service voor hygiëneboxen?

Wil jij problemen op het damestoilet voorkomen, maar ben je te druk met jouw corebusiness. Laat sanitair hygiëne niet de druppel zijn die jouw emmer doet overlopen en maak gebruik van onze sanitaire dienstverlening. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. 

Tip: ben je op zoek naar een totaaloplossing op het gebied van sanitair hygiëne? Bekijk ook onze:

  • Hygiënisch, discreet en gewenst
  • Altijd gebruiksklaar geleverd
  • Verminderd kans op verstopt toilet