Professionele Luchtverfrisser

Onaangename geurtjes in sanitaire ruimtes zijn funest voor de uitstraling van je bedrijf. Medewerkers, klanten en bezoekers hebben behoefte aan een schoon, comfortabel toilet. Een frisse geur is daar een groot onderdeel van. Met een professionele luchtverfrisser, ook wel geurdispenser genoemd, verspreid je continu een aangename geur en laat je een schone indruk achter bij je personeel en je gasten. 

Onze geurdispenser is professioneel, praktisch en heeft een neutraal design. Een ware toevoeging aan je toilet en aan andere ruimtes in je pand. Bovendien heb je met de sanitaire dienstverlening van Lavans geen omkijken meer naar het onderhoud van je luchtverfrissers.

Onze luchtverfrissers

Professionele luchtverfrisser voor een schone indruk  

Iedereen heeft wel eens te maken met onaangename geuren op het werk. Ze zijn allerminst bevorderlijk voor de concentratie en de werksfeer. Niet voor niets maken steeds meer bedrijven gebruik van professionele geursystemen. Door je ruimtes te voorzien van een professionele luchtverfrisser bestrijd je nare geuren. Een geurdispenser verspreidt op regelmatige basis een heerlijke aroma die de ongewenste geur maskeert. De geurfrequentie is in te stellen op tijd en dagen. Zo kan deze bijvoorbeeld uitgezet worden in de avonden en in het weekend. Daarnaast kan de verstuiffrequentie op diverse manieren ingesteld worden: op 7, 14 of 21 minuten, 12 of 24 uur en 5, 6 of 7 dagen. Hierdoor houd je je toiletten en werkplekken comfortabel en aangenaam.  

Onze geurdispenser: professioneel, praktisch en stijlvol 

Wie op zoek is naar een professioneel geursysteem met een neutraal design, geschikt voor elke ruimte, zit bij Lavans goed. Onze professionele luchtverfrisser is niet alleen geschikt voor het toilet, maar ook voor andere bedrijfsruimtes zoals vergaderzalen, wandelgangen en werkplaatsen. Heet bezoekers welkom met een subtiele bloemengeur bij de receptie of geef de concentratie van je medewerkers een boost met een frisse citrusgeur op de werkvloer. 

De geurdispenser heeft een instelbare verstuiffrequentie en verstuift automatisch en met vaste regelmaat een aangename lucht. Doordat de frequentie in te stellen is, ruikt de (sanitaire) ruimte altijd fris. Goed om te weten: wij hebben genoeg frisse geuren in ons assortiment, zodat je geurgewenning kunt voorkomen.  

Professionele luchtverfrisser huren i.p.v. kopen  

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je geurdispensers te kopen. Maar wist je dat je met de aanschaf alleen nog niet klaar bent. Om goed te blijven functioneren moet een geurdispenser – ook als deze professioneel is – onderhouden worden. Daarnaast moeten een luchtverfrisser regelmatig bijgevuld worden. En dat kan nog een hele klus zijn als jouw pand voorzien is van meerdere professionele geursystemen.  

Bij Lavans kun je professionele luchtverfrissers huren in plaats van kopen. De geursystemen die we leveren blijven in ons beheer en dat betekent dat jij er niet meer naar hoeft om te kijken. Naast de bezorging en installatie, nemen we ook het onderhoud van de dispensers op ons.   

Hoe werkt de service rondom professionele luchtverfrissers? 

Wil je onze luchtverfrissers huren en gebruikmaken van onze sanitaire dienstverlening? Onze service is altijd op maat. Samen bepalen we welke luchtverfrisser én geur het beste bij jouw bedrijf past. Tip: je ontvangt elke keer een andere geur om te voorkomen dat je werknemers geurblind worden. Vervolgens bezorgen en installeren we de systemen bij jou op locatie. Onze servicemedewerker komt daarna met vaste regelmaat bij je langs om de dispenser te controleren, te reinigen en om de geuren te vervangen.  

Wil je dat we jouw complete sanitair hygiëne verzorgen? Dat kan. We leveren ook handdoekautomaten, zeepdispensers, toiletrollen en andere sanitaire voorzieningen.   

De voordelen van onze service  

  • Professionele, stijlvolle geurdispenser 
  • Altijd geuren op voorraad 
  • Service op maat 
  • Inclusief transport, onderhoud en vervanging  
  • Inclusief afvalverwerking  
  • Eén contactpersoon  
  • Transparante dienstverlening: alles voor één vaste prijs  

Geïnteresseerd in onze service voor luchtverfrissers? Neem contact op 

Heb jij wel neus, euh… oren naar onze luchtverfrissers en onze service? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We maken graag kennis met jou en je bedrijf, zodat we de beste service kunnen verlenen.  

  • Keuze uit geur- of luchtverfrisser
  • Diverse geuropties
  • Basis voor een schone indruk