Toiletpapier dispenser

Misgrijpen op toiletpapier is toiletergernis nummer één. Zeker op het werk. Wanneer het toilet veelvuldig gebruikt wordt, is een toiletpapier dispenser met voldoende capaciteit aan te raden. Zo voorkom je ongemak bij medewerkers en bezoekers én geef je jouw sanitaire ruimte een schone, opgeruimde uitstraling.

Met de wc-papier dispenser én de sanitaire dienstverlening van Lavans is er altijd voldoende toiletpapier voor iedereen. Of je nu kiest voor onze Duo toiletrolhouder of voor onze Jumbo toiletrolhouder, Lavans zorgt ervoor dat jouw sanitaire voorzieningen op orde zijn. 

Toiletrolhouder voor het personeelstoilet

In veel organisaties wordt het belang van een goede toiletpapier dispenser onderschat. Zonde, want wist je dat dit apparaat bijdraagt aan een schoon en comfortabel toilet en daardoor de reputatie van je bedrijf ten goede komt? Het voorkomt rondslingerende toiletrollen en ongemakkelijke situaties bij werknemers en gasten.

Toiletrolhouders zijn er in allerlei soorten en maten. Op een personeelstoilet is het belangrijk dat de toiletpapier dispenser tegen veelvuldig en ruw gebruik bestand is. De dispenser moet dus voldoende toiletpapier capaciteit hebben en tegen een stootje kunnen.

Onze verhuurservice: nooit zonder toiletpapiervoorraad

Hoeveel capaciteit jouw toiletrolhouders ook hebben, een dispenser moet een keer aangevuld worden met nieuw toiletpapier. Met de service van Lavans hoef jij je geen zorgen te maken over jouw toiletpapiervoorraad. Wij bieden onze dispenser te huur aan en dat betekent dat wij verantwoordelijk blijven voor alle randzaken. Niet alleen komen we de toiletrolhouder installeren op het toilet, ook verzorgen we het onderhoud en leveren we regelmatig een nieuwe voorraad wc-papier. Tot in de voorraadkast! De frequentie van ons bezoek stemmen we uiteraard af op het verbruik in jouw organisatie.

Onze verhuurservice is dus inclusief:

 • Advies op maat
 • Levering van de toiletpapier dispenser
 • Montage en onderhoud (gratis reparatie of vervanging)
 • Voorraadbeheer (wij leveren milieuvriendelijk toiletpapier)

Uit welke toiletpapier dispenser kan je kiezen?

Lavans heeft een passende oplossing voor elke situatie. Ons assortiment toiletrol dispensers bestaat uit twee dispensers voor grootverbruik. Ideaal voor bedrijven en grote organisaties.

 • Duo toiletrolhouder: onze standaard dispenser die voorzien is van twee grote toiletrollen van 125 meter toiletpapier. Het gelijkmatig remsysteem van de houder gaat verspilling tegen.
 • Jumbo toiletrolhouder: een toiletrolhouder met een extra lang gebruiksvermogen (380 meter papier per rol). Uitermate geschikt voor productieruimtes en scholen.

Zowel de Duo toiletrolhouder als de Jumbo toiletrolhouder zijn van onze eigen sanitairlijn Ellipse. Deze lijn staat garant voor kwaliteit en geeft je personeelstoilet en andere sanitaire ruimtes een moderne, neutrale look.

Op zoek naar een sanitair totaalplaatje?

Wil jij een hygiënische, uniforme uitstraling in al jouw sanitaire ruimtes? Bekijk dan ook onze:

Profiteren van onze service?

Ben je geïnteresseerd in onze service voor sanitair hygiëne? Snappen we! Door een toiletrol dispenser bij Lavans te huren ben je namelijk verzekerd van:

 • Een hygiënische en nette sanitaire ruimte, zonder omkijken
 • Persoonlijke service
 • Kwaliteit
 • 100% garantie: defecte dispensers repareren of vervangen we
 • Duidelijke afspraken, zonder kleine lettertjes

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact met ons op

 • Inclusief montage en onderhoud
 • Automatische bezorging voorraad
 • Heldere afspraken