Werkkleding Oss

 

Werkkleding Oss

Als we in de industriestad Oss voet over een bedrijfsdrempel zetten, dan is het vaak in de farmaceutische industrie, logistiek, in de voedingsmiddelen-, vlees- en maakindustrie of bij metaalbedrijven en machinebouw. We leveren er namelijk representatieve, beschermende en fris gewassen veiligheids-, bedrijfs- en werkkleding.

In Oss komen we niet alleen met werkkleding, maar vaak ook voor andere aanverwante textieldiensten zoals schoonloopmatten, vloerwissers, poetsdoeken en sanitaire producten. Gemakkelijk geregeld via één aanspreekpersoon. Wel zo ‘hèndig’. Als onze chauffeurs ‘aanrijden’, nemen we alles in een transport mee. En leggen het desgewenst zelfs in jullie kledingkast!

Overigens leveren we niet alleen in Oss, maar in heel Brabant én Nederland.

Geen omkijken meer naar werkkleding

Dankzij de totaal-service dienstverlening van ‘bedrijfskleding huren en wassen’, ben je ervan verzekerd dat jouw medewerkers veilig én representatief hun werk kunnen doen. Door de werkkleding te huren in plaats van te kopen, heb je er geen omkijken meer naar. Lavans ontzorgt je namelijk met het complete kledingbeheer tegen één vaste prijs, zonder verrassingen. Dat doet ons familiebedrijf al sinds 1928.  

Jouw bedrijfskleding wordt rechtstreeks geleverd vanuit ons hoofdkantoor en industriële wasserij in Helmond. Of het nu gaat om cleanroomkleding, veiligheidskleding of andere werk- of bedrijfskleding: het is bij ons in goede handen.

De lijntjes zijn kort, het contact laagdrempelig én je kunt op ons bouwen: afspraken zijn ‘kei-helder’. We leveren precies wat je wilt. Of, zoals een opdrachtgever in Oss krachtig samenvatte: ‘Krèk wè’k wôh’ (precies wat ik wil).

Onze service: bedrijfskleding wassen en leveren in Oss

Bij Lavans hoef je geen kleding te kopen; je huurt deze. We zorgen dat jouw medewerkers er altijd tiptop bij lopen. Hierdoor heb jij geen omkijken naar de bedrijfskleding.

 • We halen gebruikte en vuile kleding bij je op
 • We sorteren jouw werkkleding in een eigen batch en controleren deze
 • We wassen jouw kleding
 • Indien nodig repareren of vervangen we de vakkleding
 • Na een laatste controle leveren we de schone bedrijfskleding weer bij je af
logo lavans logo lavans Verkozen tot beste wasserij ter wereld
Winnaar global best practices awards 2023/2024
Meer over de verkiezing

Foodkleding

Ook Foodkleding is bij ons in veilige handen: als eerste bedrijfskleding wasserij in Nederland voldoet Lavans aan deISO 22000 hygiëne standaard voor voedselveiligheid. Ons klantenbestand leert dat in Oss veel voedselproducerende- en verwerkende bedrijven gevestigd zijn. Speciaal voor die bedrijven hebben wij een high-care wasserij. Onze high-care wasserij bevindt zich in een afgesloten ruimte; microbiologische reinheid is gegarandeerd.

Cleanroom kleding

Onze wasbare cleanroom kleding wordt professioneel gereinigd in onze hypermoderne cleanroom wasserij. Dit is, samen met de steriele levering geborgd in de ISO-normering EN ISO 14644. Door te kiezen voor wasbare in plaats van eenmalige kledingverklein je de ecologische voetafdruk, verhoog je het draagcomfort én werk je kostenbesparend

Automotive kleding

Ook voor de automotive beschikken we over geschikte automotive bedrijfskleding. Lavans levert officiële dealerkleding voor tal van automerken. De werkkleding is slijtvast, goed reinigbaar en eenvoudig te repareren. Ook bedrijfskleding voor werken aan elektrische auto’s zit in ons assortiment. Altijd geldt: je medewerkers lopen er netjes en herkenbaar bij.

Veiligheidskleding

Uiteraard houden we bij hoe vaak elk kledingstuk wordt gewassen om zo de beschermende werking te behouden. Veiligheidskleding behoudt haar zichtbaarheid, maar ook haar beschermende werking bij lassen, slijpen, gieten, zagen etc.

Mogelijkheden werkkleding Lavans

Jouw medewerkers kunnen altijd rekenen op schone, representatieve werkkleding. Een maatje groter of kleiner? Of voorzien van logo? Ons naai-atelier doet dat ‘gère’ (graag). Ook huisstijl kleding is mogelijk. Al met al scheelt het uitbesteden en daarbij wassen van de bedrijfskleding jou tijd, geld en zorgen.

 • Kosteloos aanmeten voor optimale pasvorm
 • Inclusief onderhoud en voorraadbeheer
 • Waarborging van beschermende eigenschappen
 • Kennis en ervaring sinds 1928
 • Betrouwbare dienstverlening met transparante afspraken
 • Huren, wassen, repareren en ruil-levering op jouw locatie

Tip: Lavans levert niet alleen bedrijfskleding maar ook schoonloopmatten, poetsdoeken en sanitaire producten. Onze unieke Lavanswissers zijn een uitkomst bij het snel en grondig reinigen van grote oppervlakken. Onze wissers trekken stof aan als magneten. Hierdoor gaat het stof niet terug de lucht in. Een uitkomst voor menig bedrijf én tegelijkertijd geldbesparend. Alles gecombineerd in één transport en met één vaste accountmanager.

Welk type bedrijfskleding heb je nodig?

Bij aanvang van de samenwerking bekijk je samen met jouw vaste contactpersoon welk type werkkleding bij jullie past op basis van jullie wensen en eventuele RI&E. Daarna nemen we de kledingmaten op zodat je kunt rekenen op een goede pasvorm. ‘Nie raoje mar méte’ (niet raden maar meten). We maken de kleding verder op maat en voorzien het desgewenst van jullie logo. Lavans staat voor maatwerk, flexibiliteit en duidelijke afspraken.
En gaat er iemand uit dienst, dan kan de werkkleding gewoon retour worden gegeven. Dat geldt ook als iemand ‘un grottere box’ (een grotere broek) nodig heeft.

Lavans wast milieubewust en CO2 neutraal

Onze moderne wasserij heeft als doelstelling het milieu zo min mogelijk te belasten; ons recentelijk verbouwde pand behoort tot een van de duurzaamste van Nederland. Dankzij zonnepanelen en -collectoren, slimme warmteterugwinning technieken én andere milieubesparende maatregelen hebben we een CO2-neutraal productieproces. Warmte en water worden niet alleen zuinig gebruikt, maar ook hergebruikt zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo draagt ook jouw bedrijf bij aan een beter klimaat. ‘És ge dé mar wit’ (als je dat maar weet).

Vraag een offerte aan voor bedrijfskleding in Oss en omgeving

Of je bedrijf in Bedrijvenpark Vorstengrafdonk ligt of in Moleneind, wij brengen de bedrijfskleding in de gehele omgeving van Oss.

Wij zijn gepast trots op onze service, maar de prijs geeft vaak de doorslag. Daarom doen we je graag een voorstel op maat! Of neem eerst contact met ons op voor een kennismaking. Onze accountmanager komt met plezier langs voor ‘een tas koffie’.

Verkozen tot:
's werelds beste wasserij

Onze service is er een met een gouden randje.

Wat zijn we trots! Lavans is door haar branchevereniging verkozen tot de beste wasserij ter wereld. Wil je weten wat dit voor jou betekent? 

Meer over de verkiezing