Klant case
Automobielbedrijf Schippers

Geplaatst op 13-05-2022
  • Leestijd: 2 minuten

Wie is Automobielbedrijf Schippers

Automobielbedrijf Schippers is van oudsher een familiebedrijf en is al meer dan 60 jaar een begrip in het Twentse Rijssen. Schippers is een automobielbedrijf waar je terecht kunt voor het kopen, onderhouden, huren, verzekeren en leasen van een auto. Het bedrijf heeft een eigen leasemaatschappij van ongeveer 400 auto’s, én ze zijn een officieel erkent Hyundai en Fiat reparateur. Door de jaren heen hebben ze hun expertise en specialisatiepakket uitgebreid, waardoor ze nu een breder aanbod van (lease)auto’s aanbieden. De wens van de klant staat hierbij centraal. Hun kenmerken, een goede service en een trouwe klantenkring, verliezen ze hierbij niet uit het oog.  

De locatie in Rijssen bestaat uit een showroom en werkplaats met daartussenin een magazijn wat ervoor zorgt dat de lijntjes binnen het bedrijf altijd kort zijn. Met in totaal 23 werknemers (inclusief een aantal poetsjongens) is het vaak een gezellige boel tijdens de koffiepauzes. Zes van de 23 werknemers werken in de werkplaats en maken gebruik van onze Lavans producten.  

Automobielbedrijf Schippers en Lavans

De samenwerking tussen Automobielbedrijf Schippers en Lavans bestaat dit jaar twintig jaar. “Lavans ontzorgt ons”, opent directeur Nico Schippers het gesprek. “Voordat we met Lavans een samenwerking aangingen, zorgden we zelf voor het wassen en repareren van onze bedrijfskleding. Dit werd een te zware belasting, vandaar dat we bij Lavans uitkwamen.” De bedrijfskleding wordt in de werkplaats van automobielbedrijf Schippers intensief gebruikt. “Buiten dat de overalls onze jongens beschermen bij hun werkzaamheden en ervoor zorgen dat ze niet zo vuil worden, komen ze met de bedrijfskleding ook goed voor de dag tegenover onze klanten.” 

Sinds een aantal jaar gebruikt Schippers ook de Lavans poetsdoeken. Ook dit Lavansproduct wordt gebruikt in de werkplaats van het automobielbedrijf. “De poetsdoeken zijn voor ons een goede aanvulling op de al bestaande samenwerking met Lavans voor de bedrijfskleding”, stelt Nico. “Onze jongens werken er mee en ik heb ze er nog iets over horen zeggen: een teken dat ze tevreden zijn en niet misgrijpen.”

Automobielbedrijf Schippers over Lavans

Nico is tevreden over de samenwerking met Lavans: “Het feit dat we al 20 jaar een samenwerking met Lavans hebben, zegt veel. Het is een stille leverancier, die haar werk betrouwbaar en goed doet.” Buiten de overeenkomst dat zowel Schippers als Lavans een écht familiebedrijf is, ziet Nico nog andere overeenkomsten. “Zowel bij Lavans als bij ons staat een goede service voorop en vinden we betrouwbaarheid belangrijk. We hebben korte lijntjes met ons personeel en dat zien we bij Lavans ook terugkomen.”

De goede service ziet Nico ook terugkomen in het leverproces. “De servicemedewerker die hier iedere twee weken op de stoep staat, is erg vriendelijk en professioneel. Lavans denkt daarnaast ook mee en ‘doet wat ie zegt’. Toen we onlangs zagen dat we bijna geen poetsdoeken meer hadden, hebben we contact opgenomen en Lavans zette meteen alles in werking om ons tekort weer aan te vullen. Een bedrijf waar je van op aan kunt.”

Net als Automobielbedrijf Schippers gebruikmaken van onze dienstverlening?

Informeer naar de mogelijkheden
Automobielbedrijf Schippers maakt gebruik van: