Klant case
Stepshop.nl

Geplaatst op 09-11-2022
  • Leestijd: 2 minuten

Wie is Stepshop.nl?

Stepshop.nl uit Hengelo is specialist op het gebied van hippe en originele vervoermiddelen met een hoge fun-factor. Het bedrijf levert ongemotoriseerde steps aan jong en oud voor sportieve en recreatieve én praktische doeleinden. De step wordt bijvoorbeeld steeds vaker door bedrijven ingezet. Stepshop.nl richt zich op de zakelijke markt in Nederland en daarbuiten, maar verkoopt ook aan particulieren. 

De drijvende kracht achter Stepshop.nl is het echtpaar Vincent en Jolanda Gooiker, zelf fervent steppers. Met veel enthousiasme en meer dan 20 jaar ervaring selecteren en importeren zij de meest unieke steps. Duurzaamheid is daarbij een van hun belangrijkste criteria. Alle steps uit het assortiment zijn geschikt voor intensief gebruik en reserveonderdelen zijn te allen tijde leverbaar. Daarmee is een lange levensduur gegarandeerd. 

Stepshop.nl en Lavans

De locatie in Hengelo bestaat onder andere uit een magazijn van in totaal meer dan 1.000m2 en kantoorruimte. Sinds enkele jaren liggen hier schoonloopmatten van Lavans. Daarnaast zet Stephop.nl de Lavanswissers in voor het reinigen van de vloer. Vincent: “Voorheen gebruikten we een veegmachine. Die nam vooral losliggend vuil mee maar liet een grote stofwolk achter. Niet echt fijn voor de luchtkwaliteit.” 

“Bij het zoeken naar een alternatief kwamen we in contact met Lavans. We mochten hun producten vrijblijvend uitproberen en waren al snel overtuigd. De vloer blijft nu met weinig moeite heel goed schoon. Zo schoon dat we geld besparen op schoonmaak en zelfs op het onderhoud van de heftruck. Zo zijn de banden al lange tijd niet vervangen, omdat ze volgens de monteur veel minder vuil oppikken. Dit hadden we natuurlijk nooit gedacht toen we met Lavans in zee gingen maar het is een hele mooie bijkomstigheid.” 

Stepshop.nl over Lavans

Het klikte sowieso direct tussen Vincent en de accountmanager van Lavans. “De laagdrempelige manier van werken voelt voor mij heel vertrouwd. Zelf geven we onze steps ook graag mee om uit te proberen. We zijn ervan overtuigd dat we een goed product hebben dat bij wijze van spreken zichzelf verkoopt. Bovendien hebben we liever een enthousiaste klant die later bijbestelt dan direct een grote order waar men achteraf niet helemaal tevreden over is.” 

Er zijn nog meer overeenkomsten. Zo hecht Stepshop.nl, net als Lavans, veel waarde aan duurzaamheid en aan diversiteit binnen het team. Zo biedt het bedrijf kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De sfeer op de werkvloer is uitgesproken informeel en er is ruimte voor plezier.  

Stepshop.nl is constant op zoek naar mogelijkheden om te verbeteren, ook als dat niet direct bijdraagt aan de omzet. “We zullen altijd blijven onderzoeken hoe dingen beter kunnen, en die instelling zien we ook terug bij Lavans.” 

Net als Stepshop.nl gebruikmaken van onze dienstverlening?

Informeer naar de mogelijkheden
Stepshop.nl maakt gebruik van: