Poetsdoeken service

Maak kennis met onze huurservice voor katoenen poetsdoeken. Een milieuvriendelijke oplossing voor wegwerpartikelen.

Ons assortiment bestaat uit vier (branche specifieke) poetsdoeken en een poetsdoeken dispenser. Afhankelijk van jullie behoefte hebben wij een passende poetsdoek voor professionele reiniging van werkplekken, machines, producten en onderdelen. 

Hoe werkt het huren van poetsdoeken?

Wij werken met een ruilsysteem, waarbij onze servicemedewerker zorgt dat je altijd voldoende katoenen poetsdoeken binnen handbereik hebt. Ondertussen dragen wij zorg voor reiniging van de producten, voeren effectieve kwaliteitscontroles uit en brengen schone producten weer retour. Zelfs tot ín de werkplaats. Zijn de poetsdoeken na verloop van tijd versleten? Dan worden deze kosteloos vervangen.

Katoenen poetsdoeken huren?

Onze producten zijn langdurig in gebruik én duurzaam geproduceerd. Met onze verhuurservice bespaar je tijd, opslag- en verwijderingskosten ten opzichte van wegwerpartikelen.

Tijdens een vrijblijvend gesprek inventariseren we wensen en behoeften en geven op basis hiervan een advies. Verkeerde inschatting gedaan? Dan sturen we de dienstverlening kosteloos bij.

Heb je interesse in onze poetsdoeken? Je kunt deze altijd vrijblijvend uitproberen. Zo test je direct het verbruik, de werking en kwaliteit. Spreken onze producten aan en besluit je met ons samen te werken, dan brengen wij direct alle producten gereed voor de eerste levering. Ben je na de proefperiode toch niet overtuigd? Dan halen we de poetsdoeken gewoon weer op. Even goede vrienden! 

  • Hoog absorptievermogen
  • Effectieve kwaliteitscontrole
  • Volumineus en stevig
  • Voldoet aan ADR en UN normering
  • Wisselsysteem zonder omkijken
  • Vaste contactpersonen
  • Uitstekende service en welgemeende aandacht