Grafische poetsdoeken

  • Stevig en volumineus
  • Kwaliteitscontrole op metaaldeeltjes
  • Voldoet aan ADR en UN normering
  • Kosteloze vervanging van versleten poetsdoeken
  • Handmatige kwaliteitscontrole
  • Automatische levering
  • Vaste contactpersonen
  • Uitstekende service en welgemeende aandacht

Meer over onze grafische poetsdoeken

De inktpoetsdoek is speciaal ontwikkeld voor de verpakkings- of grafische industrie. Onze grafische poetsdoek is stevig, volumineus en heeft een hoog absorptievermogen. Deze poetsdoek is dus uitermate geschikt voor het reinigen van machines, onderdelen en gereedschap. Daarnaast kan de inktdoek gebruikt worden in drukkerijen voor het verwijderen van inkt en oplosmiddelen. Het reinigen van rubberdoeken en rakels wordt hierdoor kinderspel.

De inktdoeken zijn bedrijfsgeboden en rouleren in een gesloten systeem. Zo krijgen jullie altijd jullie eigen inktpoetsdoeken retour. De inktdoek kan tot drie keer het eigen gewicht opnemen.

Kosteloze vervanging versleten poetsdoeken

Wij verkopen onze poetsdoeken niet, maar bieden ze alleen in huurvorm aan. De gebruikte inktdoeken worden periodiek gewisseld voor schone inktdoeken. Wij dragen zorg voor de reiniging van de poetsdoeken, waarbij jullie poetsdoeken altijd gebundeld blijven. Versleten poetsdoeken worden kosteloos vervangen.

Een zorgeloze (werk)omgeving

Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Onze oplossingen dragen bij aan een hygiënische en veilige werkomgeving. Thema’s die blijvend aandacht vragen en (onbewust) veel tijd kosten. Herkenbaar? Wij nemen alle zorgen van je over. Zo heb jij in één keer je handen vrij voor werk waar je wél vrolijk van wordt.

Als je gebruik maakt van het huurconcept van Lavans, krijg je standaard een container met veiligheidsklem meegeleverd. Deze container voldoet aan de voorgeschreven norm (UN 3088) en ADR wetgeving. 

Wil jij de werking en kwaliteit van de grafische poetsdoeken zelf ervaren? Probeer onze poetsdoeken twee weken vrijblijvend uit. Ben je na de proefperiode niet overtuigd? Dan halen we de poetsdoeken gewoon weer op. Even goede vrienden! Ik wil een gratis proefplaatsing aanvragen

Specificaties
Kleur:
wit met rood
Toepassing:
grafische- en verpakkingsindustrie
Formaat:
30 x 41 cm (incl. krimp)
Kwaliteit:
katoen/polyester - 80/20%