Katoenen poetsdoeken

  • Stevig en volumineus
  • Kwaliteitscontrole op metaaldeeltjes
  • Voldoet aan ADR en UN normering
  • Kosteloze vervanging van versleten poetsdoeken
  • Handmatige kwaliteitscontrole
  • Automatische levering
  • Vaste contactpersonen
  • Uitstekende service en welgemeende aandacht

Meer over onze universele katoenen poetsdoeken

De universele katoenen poetsdoek wordt onder andere gebruikt in de industrie, automotive, garage- en onderhoudsbedrijven of door bedrijven met een eigen technische dienst. De katoenen poetsdoek is een krachtige doek die geschikt is voor elke situatie. Gebruik de poetsdoek voor professionele reinigging van werkplekken, machines, producten en onderdelen. Deze doek is uitermate geschikt voor olie, vet en oplosmiddelen. Daarnaast is de katoenen poetsdoek  beschermend, warmte-isolerend en heeft een groot absorptievermogen. De katoenen poetsdoek kan tot drie keer het eigen gewicht opnemen.

Kosteloze vervanging versleten katoenen poetsdoeken

Wij verkopen onze poetsdoeken niet, maar bieden ze alleen in huurvorm aan. Wij werken met een ruilsysteem, waarbij onze servicemedewerker zorgt dat jullie altijd voldoende katoenen poetsdoeken binnen handbereik hebben. De gebruikte poetsdoeken worden periodiek gewisseld voor schone poetsdoeken. Wij dragen zorg voor de reiniging van de katoenen poetsdoeken én de controle op eventuele aanwezige metaaldelen. Versleten poetsdoeken worden kosteloos vervangen.

Veilig werken met onze opvangcontainer 

Ken je het gevaar van spontane ontbranding? Gebruikte doeken in een afvalbak kunnen gaan broeien. Bij Lavans staat veiligheid voorop, dus ook daar hebben we bij stilgestaan. Om het risico op broeibrand zo klein mogelijk te houden hebben we een speciale containerklem ontwikkeld die ervoor zorgt dat de opvangcontainer automatisch dichtvalt. Dit voorkomt dat er zuurstof bij de oliedoeken kan komen en zal een brand weinig kans krijgen.  Als je gebruik maakt van het huurconcept van Lavans, krijg je deze standaard meegeleverd.

Wil jij de werking en kwaliteit van de katoenen poetsdoeken zelf ervaren? Probeer onze poetsdoeken twee weken vrijblijvend uit. Ben je na de proefperiode niet overtuigd? Dan halen we de poetsdoeken gewoon weer op. Even goede vrienden! Ik wil graag een gratis proefplaatsing aanvragen. 

Specificaties
Kleur:
blauw
Toepassing:
algemeen, automotive
Formaat:
30 bij 41 cm (incl. krimp)
Kwaliteit:
katoen/polyester (80/20%)

Benieuwd naar onze poetsdoeken?

Nadat je het formulier hebt ingevuld, gaan we direct voor je aan de slag om de vrijblijvende proefplaatsing in orde te maken.