Metaal poetsdoeken

  • Altijd controle op mogelijke metaaldelen
  • Beschermend en warmte-isolerend
  • Bedrijfsgebonden roulatiesysteem
  • Kosteloze vervanging van versleten poetsdoeken
  • Handmatige kwaliteitscontrole
  • Automatische levering
  • Vaste contactpersonen
  • Uitstekende service en welgemeende aandacht

Meer over onze poetsdoeken voor metaal

De poetsdoeken voor metaal worden onder andere gebruikt in de industrie voor metaal (verwerkende) bedrijven en installatie bedrijven. De metaal poetsdoek kan gebruikt worden voor de reiniging van werkplekken, machines, producten en onderdelen. Deze doek is ultimate geschikt voor olie, vet en oplosmiddelen. De  poetsdoek zorgt voor een professionele reiniging van machines of motoren. Daarnaast is de metaal poetsdoek beschermend, warmte-isolerend en heeft een groot absorptievermogen. De poetsdoek kan tot drie keer het eigen gewicht opnemen.

Vervuilde metaal poetsdoeken gewassen en schoon retour

Wij verkopen onze poetsdoeken niet, maar bieden ze alleen in huurvorm aan. Wij werken met een ruilsysteem, waarbij onze servicemedewerker zorgt dat je altijd voldoende schone poetsdoeken voor handen hebt. Vervuilde poetsdoeken worden gewassen en schoon retour gebracht. De doeken worden visueel gecontroleerd op kwaliteit en op eventueel achtergebleven metaaldeeltjes. Versleten poetsdoeken vervangen wij kosteloos. En dat allemaal voor één vaste prijs!

Veilig werken met onze opvangcontainer

Ken je het gevaar van spontane ontbranding? Gebruikte doeken in een afvalbak kunnen gaan broeien. Bij Lavans staat veiligheid voorop, dus ook daar hebben we bij stilgestaan. Om het risico op broeibrand zo klein mogelijk te houden hebben we een speciale containerklem ontwikkeld die ervoor zorgt dat de opvangcontainer automatisch dichtvalt. Dit voorkomt dat er zuurstof bij de oliedoeken kan komen en zal een brand weinig kans krijgen.  Als je gebruik maakt van het huurconcept van Lavans, krijg je deze standaard meegeleverd.

Wil jij de werking en kwaliteit van de metaal poetsdoeken zelf ervaren? Probeer onze poetsdoeken twee weken vrijblijvend uit. Ben je na de proefperiode niet overtuigd? Dan halen we de poetsdoeken gewoon weer op. Even goede vrienden! Ik wil graag een gratis proefplaatsing aanvragen. 

Naast poestdoeken kun je bij ons ook werkkleding voor de metaalsector huren.

Specificaties
Kleur:
wit/zwart
Toepassing:
metaalindustrie
Formaat:
30 x 40 cm (incl. krimp)
Kwaliteit:
80% katoen / 20% polyester