Pluisvrije poetsdoeken

  • Stevig en volumineus
  • Hoog absorptievermogen
  • Bedrijfsgebonden roulatiesysteem
  • Kosteloze vervanging van versleten poetsdoeken
  • Handmatige kwaliteitscontrole
  • Automatische levering
  • Vaste contactpersonen
  • Uitstekende service en welgemeende aandacht

Meer over onze pluisvrije poetsdoeken

De pluisvrije poetsdoeken worden onder andere gebruikt in de grafische sector en bedrijven in fijnmetaal. De poetsdoek is compact en hoogwaardig geweven en bestaat uit 100% katoen. Onze pluisvrije poetsdoeken zijn pluisarm, volumineus en kunnen tot drie keer het eigen gewicht absorberen. Daarnaast kan de pluisvrije doek gebruikt worden voor het verwijderen van inkt. De pluisvrij doek maakt het mogelijk om kwetsbare oppervlaktes voorzichtig te reinigen.  

Bedrijfsgebonden pluisvrije poetsdoeken

Wij verkopen onze poetsdoeken niet, maar bieden ze alleen in huurvorm aan. De gebruikte poetsdoeken worden periodiek gewisseld voor schone poetsdoeken. Dit gebeurt altijd op jullie locatie, met behulp van een poetsdoekencontainer. De pluisvrije ruilpoetsdoeken zijn bedrijfsgebonden. Zo krijgen jullie altijd jullie eigen poetsdoeken retour. De pluisvrije poetsdoeken worden na elke wasbeurt gecontroleerd op kwaliteit. Als een doek versleten is wordt deze kosteloos vervangen.

Een zorgeloze (werk)omgeving

Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Onze oplossingen dragen bij aan een hygiënische en veilige werkomgeving. Thema’s die blijvend aandacht vragen en (onbewust) veel tijd kosten. Herkenbaar? Wij nemen alle zorgen van je over. Zo heb jij in één keer je handen vrij voor werk waar je wél vrolijk van wordt.

Als je gebruik maakt van het huurconcept van Lavans, krijg je standaard een container met veiligheidsklem meegeleverd. Deze container voldoet aan de voorgeschreven norm (UN 3088) en ADR wetgeving. 

Wil jij de werking en kwaliteit van de pluisvrije poetsdoeken zelf ervaren? Probeer onze poetsdoeken twee weken vrijblijvend uit. Ben je na de proefperiode niet overtuigd? Dan halen we de poetsdoeken gewoon weer op. Even goede vrienden! Ik wil graag een gratis proefplaatsing aanvragen

Specificaties
Kleur:
wit met groen
Toepassing:
kwetsbare oppervlaktes
Formaat:
34 x 34 cm (incl. krimp)
Kwaliteit:
100% katoen

Benieuwd naar onze poetsdoeken?

Nadat je het formulier hebt ingevuld, gaan we direct voor je aan de slag om de vrijblijvende proefplaatsing in orde te maken.