Schoonloopmatten op maat

Schoonloopmatten op maat voor de zakelijke markt

Wist je dat de entree van jullie pand een grote invloed heeft op de eerste indruk van jullie bedrijf? Goede schoonloopmatten op maat dragen bij aan een schone uitstraling van de entree en biedt daarmee een representatief welkom.

Onze schoonloopmatten zijn gemaakt van nylon, materiaal dat inloopmatten een schrapende functie geeft. Op die manier neemt de schoonloopmat een grote hoeveelheid zand en stof op, ook als bezoekers de schoenen niet vegen. Onze schoonloopmatten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten en worden op maat gemaakt zodat hij altijd past in de entree.

Schoonloopmatten huren en wassen?

Wij bieden schoonloopmatten enkel te huur aan. Alleen op deze manier kunnen wij de kwaliteit en representativiteit van de schoonloopmatten garanderen. Als de schoonloopmat niet op tijd onderhouden en gereinigd wordt, raakt de mat verzadigd met stof en vuil. Hierdoor zullen de nylonhaartjes breken en verliest de schoonloopmat zijn totale werking.

Met ons ruilsysteem verzorgen wij schone nylonmatten op locatie. Volgens afspraak vervangen wij ter plekke de vervuilde schoonloopmat door een schoon exemplaar. Terwijl wij de vuile schoonloopmat wassen in onze wasserij, siert bij jullie altijd een schone entreemat op de vloer.

Wil jij de werking van de schoonloopmat zelf ervaren? Neem dan contact met ons op en probeer de schoonloopmat twee weken gratis uit.

  • Houd inloopvuil en stof vast
  • Representatieve entree
  • Vermindering van vloerslijtage
  • Twee weken gratis op proef
  • Kwaliteitsbehoud door constante wisseling
  • Bespaar op schoonmaakkosten

Specificaties

Formaten:
85 x 150 cm, 110 x 200 cm, 150 x 250 cm
Materiaal:
nylon
Kleur:
grijs, bruin, antraciet, blauw of zwart
Toepassing:
toegang tot winkels en kantoren

Gemiddelde beoordeling

8.6