3 tips voor het verwijderen
van grasvlakken uit kleding

Geplaatst op 08-06-2017 door Expert | Werkkleding en wassen

Werk jij in de zomermaanden ook op je knieën in de tuin en spelen je (klein)kinderen lekker buiten? Dan zul je vast wel eens te maken hebben met grasvlekken in je kleding. Deze groene gluiperds zijn vaak moeilijk te verwijderen, zéker wanneer je niet snel genoeg actie onderneemt. Met onderstaande schoonmaakmiddelen, die je vast in huis hebt, krijg je die vlek er snel en moeiteloos uit! 

Groene zeep

Smeer de vlek in met groene zeep en wrijf het goed in. Stop het kledingstuk vervolgens in de wasmachine en was volgens wasvoorschrift. De vlek zal daarna helemaal verdwenen zijn.  

Afwasmiddel

Een andere oplossing die je kunt gebruiken is afwasmiddel. Ja.. dit werkt écht. Smeer het afwasmiddel op de vlek, wrijf het voorzichtig in en laat het daarna even intrekken. Stop het kledingstuk in de wasmachine en je zult zien dat de vlek er daarna uit is. Een hele snelle en simpele oplossing!

Alcohol

Krijg je de vlek er niet uit met bovenstaande middelen? Maak dan gebruik van pure alcohol. Bijvoorbeeld Sterilon (dit heb je waarschijnlijk wel in je medecijnenkastje staan). Schep er vervolgens wat vlekkenpoeder op en laat het even intrekken voordat je het in de wasmachine stopt. 

Meer wastips?

Kom gerust eens langs in onze wasserij en zie hoe wij kleding wassen!

Bedrijfskleding en werkkleding wassen door Lavans

Voor ons is het wassen van bedrijfskleding dagelijkse kost. Wij bieden een totaalpakket om jullie op dit gebied volledig te ontlasten. We helpen je bij het maken van de keuze voor de juiste kleding en zorgen voor de onderhoud, het wassen en het wisselen van deze kleding.

Meer informatie over het wassen van bedrijfskleding?

Neem contact met ons op