Een overall huren en wassen,
hoe werkt dat?

Geplaatst op 18-04-2017 door Expert | Werkkleding en wassen

Een overall huren en wassen, wat zijn de mogelijkheden? Deze vraag hoor je vaak bij bedrijven die op zoek zijn naar geschikte bedrijfskleding. Bedrijfskleding is een belangrijk aspect binnen een bedrijf, in welke sector dan ook. Niet alleen om je als bedrijf representatief te kunnen presenteren, maar ook het bieden van een stuk hygiëne en veiligheid voor je werknemers is van groot belang. En niet onbelangrijk voor een bedrijf, het liefst allemaal zo simpel mogelijk zodat je zo min mogelijk omkijken hebt naar het gebeuren rondom de bedrijfskleding.

1. Overall huren

Een ideale optie is ons all-in huurconcept. Hierbij kun je een overall huren en laten wassen bij ons in de wasserij en indien nodig kosteloos repareren of vervangen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat dit ook geldt voor andere soort bedrijfskleding zoals onder andere jassen, broeken, sweaters en T-shirts.

2. Overall wassen

Een overall wassen lijkt simpel. Maar wat te denken van meerdere overalls of andere kledingstukken die wekelijks of zelfs meerdere keren per week gewassen moeten worden? Het aantal kledingstukken en het draaien van wasjes kan dan zomaar flink oplopen. Dit kost veel tijd, water, elektriciteit én slijtage van de wasmachine. Dat is niet alleen slecht voor je portemonnee maar vooral ook voor het milieu! Een overall laten wassen en huren bij Lavans is dan ook dé ideale optie, voor welk bedrijf dan ook.

3. Aantal overalls

Het aantal overalls wat je per persoon nodig hebt per week is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden en het aantal wisselingen die we afspreken.  Om dit te bepalen, evenals de juiste kwaliteitskeuze, is een goed advies van onze accountmanager van onschatbare waarde.

Een overall huren en een overall wassen, hoe werkt dat? Voor velen een vraag, voor Lavans al meer dan 90 jaar een weet! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bedrijfskleding wasserij en dan kijken we samen naar de beste oplossing. 

Advies nodig van een expert?