Professionele vlakmop huren

 

Professionele vlakmop huren

In een handomdraai de vloeren van jullie magazijn, productie- of kantooromgeving reinigen? Met een professionele vlakmop van Lavans maken jullie (middel)grote ruimtes op een eenvoudige en snelle manier schoon. Zowel grof vuil als fijn stof maakt geen schijn van kans. Onze 100% katoenen vloerwissers worden namelijk geïmpregneerd met minerale olie, waardoor vuil wordt aangetrokken én vastgehouden.

De voordelen van ons vlakmopsysteem

Een vlakmop van Lavans neemt in één beweging al het stof op. Hierdoor dwarrelt het niet omhoog om vervolgens op andere oppervlakten neer te slaan. Reinigen met een vlakmop is dan ook sneller en stiller dan met een bezem of stofzuiger. In onderstaande tabel kun je zien hoeveel vierkante meter onze wisser binnen een uur schoonmaakt ten opzichte van een uurtje vegen, stofzuigen of dweilen met een wisdoekje.

Lavanswisser versus andere middelen

Het handige vlakmopsysteem kan 360 graden gedraaid worden, heeft een groot reinigingsoppervlakte en bereikt zelfs de meest lastig bereikbare plaatsen tot 4 meter hoogte en bijvoorbeeld onder stellingen en kasten. De in hoogte verstelbare steel maakt deze katoenen wisser handig in gebruik en ergonomisch. En dat allemaal zónder reinigingsmiddel. Je gebruikt onze vlakmop namelijk droog.

De juiste vlakmop voor de juiste klus

Ons assortiment kent twee soorten vlakmoppen, oftewel vloerwissers. De Lavanswisser – ook wel bekend als de Snelwisser – is verkrijgbaar in drie formaten (50, 75 of 100 cm), geschikt voor verschillende vloeroppervlakten. Deze mop wordt standaard geleverd met een bijbehorend frame, steel en opvangbak. Ideaal voor grote oppervlakten, zoals groothandels en industriële omgevingen!

De Lightwisser is het lichte zusje van de Lavanswisser. Met het kleinere formaat is deze vlakmop perfect voor ruimtes met veel obstakels, zoals kantoren en showrooms. Onze servicemedewerkers komen graag bij jullie langs om samen te inventariseren welke vlakmop het beste bij jullie past.

Tot slot hebben we ook nog de nóg kleinere handwisser in ons aanbod. Met de uitschuifbare telescoopsteel (uitschuifbaar tot 4 meter) bereikt deze handzame wisser alle hoogtes. Ideaal voor het schoonmaken van lastige hoeken en leidingwerk.

Altijd een schone vlakmop voor handen

Afhankelijk van hoe vaak en hoe intensief de vlakmop gebruikt wordt, neemt de absorberende werking af. Daarom moet een wisser regelmatig gewassen worden. Met ons ruilsysteem garanderen wij behoud van kwaliteit.

Een van onze servicemedewerkers komt op vaste momenten bij jullie langs om de gebruikte moppen te verwisselen voor schone varianten. Daar hebben jullie dus geen omkijken meer naar. De vuile vlakmoppen worden vervolgens grondig schoon- en klaargemaakt in onze wasserij voor de volgende ruilbeurt!

Professionele vlakmop huren?

Een of meerdere vlakmoppen huren? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte bij ons op. Eerst de werking van de vlakmop zelf ervaren? Jullie kunnen het vlakmopsysteem twee weken gratis en vrijblijvend uitproberen.

logo lavans logo lavans De beste wasserij ter wereld!
Trots, wij zijn verkozen tot 's werelds beste wasserij en daarmee de winnaar global best practices awards 2023/2024.
Meer over de verkiezing
  • Olie-impregnaat voor optimale vuilopname
  • Effectieve en tijdbesparende reiniging
  • Geruisloos en ergonomisch
  • Kwaliteitsbehoud door constante wisseling
  • Inclusief opbergsysteem en muurklem
  • Twee weken gratis proberen
Specificaties
Afmeting:
50, 75 of 100 cm
Materiaal:
katoen
Kleur:
paars
Toepassing:
opslag- en productieruimtes, showrooms, kantoren of winkels