Droogloopmatten op maat

 

Droogloopmatten op maat

De meest bekende droogloopmatten van Nederland

Droogloopmatten op maat passen perfect in de entree en zorgen voor een schone vloer en dat is een belangrijke bepaler voor de beleving van een ruimte. Het heeft uitstraling en leidt tot een omgeving die gezond, representatief en veilig is. Goedwerkende droogloopmatten dragen hieraan bij. Plaats een droogloopmat op maat bij de entree van een winkel of bedrijfspand en bij de doorgang van werkplaats naar kantoor. De droogloopmat is prima te combineren met onze buitenmatten.

Onze droogloopmatten houden 80% van het vocht en inloopvuil vast én is bacterieremmend dankzij het unieke olie-impregnaat. Het hoge absorptievermogen van de droogloopmat zorgt voor droge schoenen zonder vegen. De vuilvasthoudende werking levert een besparing in schoonmaakkosten op, omdat de schoonmaakfrequentie beduidend lager wordt.

Onze unieke droogloopmatten op maat

De unieke droogloopmat wordt in onze volksmond ook wel Effektmat® genoemd. Afhankelijk van het gebruik van de droogloopmat, neemt de vuil- en vocht absorberende werking steeds verder af. Daarom is regelmatig onderhoud en het wassen van de droogloopmat van belang. Met ons ruilsysteem garanderen wij behoud van kwaliteit, zonder dat jij hier omkijken naar hebt.

Wil jij de werking van de droogloopmatten zelf ervaren? Probeer de droogloopmat dan gewoon eens vrijblijvend uit of vraag een offerte aan.

  • Houd vocht en inloopvuil vast
  • Bacterieremmend door impregnatie
  • Sterk absorberend, droge schoenen zonder vegen
  • Vermindering van vloerslijtage
  • Twee weken gratis op proef
  • Kwaliteitsbehoud door constante wisseling
  • Schone mat zonder omkijken
Specificaties
Formaten:
75 x 85 cm, 85 x 150 cm, 110 x 200 cm, 150 x 250 cm
Materiaal:
100% katoen
Kleur:
grijs
Toepassing:
toegang tot winkels en kantoren