Ontdek het gemak van onze
sanitaire dienstverlening

 

Ontdek het gemak van onze
sanitaire dienstverlening

Een zorgeloze werkomgeving begint bij goede (sanitair) hygiëne. Helaas is dit een thema dat veel tijd en aandacht kost. Want, hoe zorg je ervoor dat er altijd voldoende sanitaire voorzieningen zijn en hoe weet je of deze voorzieningen hygiënisch blijven? Stop met stressen en laat je volledig ontzorgen door Lavans. Met onze sanitaire dienstverlening bieden we een blijvende en betrouwbare oplossing voor elke werkplek. We hebben een ruim assortiment aan sanitaire producten die we met de grootste zorg komen monteren, bijvullen en onderhouden. Van de inventarisatie en levering tot de reiniging en vervanging, Lavans regelt alles.

Het belang van een hygiënische werkomgeving

Als werkgever ben je verplicht om een gezonde werkomgeving te creëren. Hygiënische, praktische en representatieve toiletruimtes zijn daarbij onmisbaar. Niet alleen bevorderen ze het welzijn van medewerkers, ook laten ze een positieve en gastvrije indruk achter bij klanten en gasten. Een goede sanitaire omgeving bestaat, naast voldoende toiletten, uit diverse voorzieningen voor (persoonlijke) hygiëne zoals zeepdispensers, handdoekautomaten en luchtverfrissers. Uiteraard dienen deze producten altijd schoon en gevuld te zijn.

Altijd een schone werkplek zonder zorgen

Het sanitair op je werkplek verdient dus de nodige, blijvende aandacht. Want, wat als je in een keer zonder zeep zit? Of als de automaten versleten of kapot zijn? Of als er juist veel te veel voorraad is waardoor de kasten uitpuilen en onoverzichtelijk worden? Het laatste wat je wilt, is veel tijd besteden aan inkoop, montage en onderhoud. Lavans begrijpt dat en biedt daarom een blijvende oplossing. Met onze sanitaire dienstverlening nemen we alle zorgen van je over. We hebben een breed scala aan sanitaire producten die je kunt huren, inclusief bezorging, montage, reiniging en onderhoud. Uiteraard komen we, afhankelijke van de behoefte, producten wisselen of aanvullen. Zo heb jij altijd een schone werkomgeving, zonder dat je er omkijken naar hebt.

Welke sanitaire producten kun je huren?

Lavans heeft een ruim assortiment aan sanitaire producten voor een fris, comfortabel en representatief toilet. Uiteraard inclusief de bijbehorende vullingen. Met onze dienstverlening bieden we een oplossing voor elk bedrijf. Of je nu alleen handdoekautomaten nodig hebt of op zoekt bent naar een totaaloplossing, Lavans denkt graag met je mee.

Onze producten:  

Een waslijst aan voordelen

Je leest het goed. Onze sanitaire producten kun je niet kopen, maar huren. En dat heeft een reden. Kies jij voor onze sanitaire verhuurservice? Dan kies je voor een waslijst aan voordelen.

  • Sanitair altijd op orde; geen zorgen meer over hygiëne of voorraad. 
  • Tijdsbesparing; leveren, wassen, repareren of vervangen doen wij.
  • Afgestemd op verbruik; verkeerde inschatting gemaakt? We sturen kosteloos bij.
  • Automatische wisseling en/of navulling van producten.
  • Minder opslagkosten. 
  • Geen risico; Lavans blijft eigenaar van de automaten en is daardoor verantwoordelijk.
  • Onze sanitaire service is kosteloos opzegbaar.

Duidelijke afspraken; we houden van een transparante dienstverlening.

Zo werkt onze sanitaire dienstverlening

Onze dienstverlening is erop gericht om jou te ontzorgen. Hoe we dat doen? We beginnen met een inventarisatie en voorzien je van een uitgebreid advies, afgestemd op jouw personeel en bezoek. Daarna komen we de benodigde sanitaire apparaten leveren en gratis monteren. Is alles geïnstalleerd? Dan komt onze servicemedewerker wekelijks of tweewekelijks op bezoek om de voorraad verbruiksartikelen aan te vullen. Vuile handdoeken halen we op en wassen we. Ook worden de apparaten onderhouden en indien nodig gerepareerd of vervangen

logo lavans logo lavans Verkozen tot beste wasserij ter wereld
Winnaar global best practices awards 2023/2024
Meer over de verkiezing

Ook sanitaire service op maat? Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij jouw sanitaire voorzieningen zoals toiletrolhouders, handdoekautomaten en zeepdispensers altijd op orde hebben? Wil je daar geen omkijken naar hebben, zodat je tijd genoeg hebt voor jouw corebusiness? Maak dan kennis met onze sanitaire dienstverlening. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. We maken onze sanitaire service graag voor je op maat.

Neem contact op voor onze sanitaire dienstverlening