Voorkom toiletverstopping,
Charlotte geeft tips

“Een toilet dat niet meer goed doorspoelt, nare luchtjes of een toilet dat overstroomt…” Charlotte Lammerts, accountmanager hygiëne vertelt: “Eén van de meest voorkomende irritaties, zijn verstoppingen van het toilet. Toch zijn verstoppingen met een aantal simpele oplossingen eenvoudig tegen te gaan.”

Tip 1. Damesverbandcontainer

“Het wordt nog vaak vergeten, maar plaats op ieder vrouwentoilet een damesverbandcontainer.” Lavans leegt de inhoud van de hygiëneboxen in een vaste frequentie, waardoor klanten er geen omkijken naar hebben.

Tip 2. Katoenen handdoekrollen

Voor het bieden van handdroging zijn verschillende oplossingen: papieren handdoekjes, losse handdoeken of een handdoekautomaat. “Maak gebruik van een handdoekautomaat met katoenen handdoekrollen. Op deze manier kunnen toiletbezoekers niet in de verleiding komen om losse (papieren) handdoekjes in het toilet te werpen.”

Tip 3. Afgesloten toiletrolhouder 

“Met enige regelmaat tref ik een toilet aan, met daarin een volledige toiletrol geworpen. Verschrikkelijk, waarom doen mensen zoiets?” Daarom heeft Lavans alleen maar afgesloten toiletrolhouders, die het onmogelijk maken om toiletrollen uit de automaat te halen. Alleen met een speciaal sleuteltje kan de automaat worden geopend.           

Tip 4. Oplosbaar toiletpapier

Wij leveren alleen toiletpapier dat direct wordt opgelost, zodra het in aanraking komt met water. “Klinkt te mooi om waar te zijn? Bekijk dan het filmpje hieronder, waarin ik het bewijs lever.”

 

Tips van Charlotte in de praktijk brengen?

Wij helpen je graag.