Bedrijfskleding wasserij

 

Bedrijfskleding wasserij

Bedrijfskleding zelf wassen kost jouw bedrijf een hoop tijd en geld. Als ondernemer ben je hier liever niet mee bezig, maar de kleding moet toch echt hygiënisch en veilig zijn. Je wilt je medewerkers natuurlijk representatief kleden en beschermen tegen onveilige situaties tijdens het werk.

Bespaar jezelf het regelwerk en kies voor de service van Lavans. Bij ons huur je zorgeloos schone, veilige bedrijfskleding die we periodiek voor je wassen in onze professionele wasserij.

Milieubewuste bedrijfskleding wasserij

Bij Lavans snappen we dat bedrijfskleding veilig en schoon moet zijn. Daarom wassen wij werkkleding altijd volgens de gestelde eisen en normen. Onze moderne wasserij is recentelijk verbouwd en behoort daarmee tot een van de meest duurzame panden van Nederland. Het wasproces is zo ingericht dat de milieubelasting ervan minimaal is.

Dankzij zonnepanelen en –collectoren, slimme warmteterugwinningstechnieken én andere milieubesparende maatregelen hebben we CO2-neutraal productieproces. Een eigen waterbron, een micro-plastic filter en het recyclen de restproducten dragen ook bij aan de beperking van onze milieu impact. Kies je voor Lavans, dan kies je voor een leverancier die duurzaam produceert en wast.

Altijd één vast contactpersoon

Bij onze werkkleding wasserij mag je rekenen op een eerlijke dienstverlening. We zijn transparant over de afspraken die we maken en de bijbehorende kosten. Ons doel is om de allerbeste en meest passende oplossing te bieden voor jouw bedrijfsproces. Heb je vragen over het onderhoud van de kleding? Bel dan gerust met je vaste contactpersoon, die is eenvoudig te bereiken en is jouw aanspreekpunt voor alles rondom bedrijfskleding.

Weet altijd en overal hoe het met jouw bedrijfskleding zit

Indien gewenst kun je gebruik maken van ons online informatiesysteem. Deze eenvoudige portal biedt inzicht in de huidige stand van zaken rondom jouw bedrijfskleding. Van deze drie zaken ben je dankzij ons systeem altijd op de hoogte:

 1. Welke bedrijfskleding is in omloop?
 2. Zijn er reparaties uitgevoerd? Zo ja, welke?
 3. Hoeveel wasbeurten heeft jouw bedrijfskleding gehad?

Wij zijn gepast trots op onze service, maar de prijs geeft vaak de doorslag. Daarom doen we je graag een voorstel op maat!

Bedrijfskleding huren en de voordelen

Omdat wij de bedrijfskleding voor je wassen, adviseren we je de kleding bij ons te huren. Het is waarschijnlijk je eerste ingeving om bedrijfskleding te kopen, maar als je je er beter in verdiept is bedrijfskleding kopen niet de meest logisch keuze. Het huren van bedrijfskleding brengt namelijk tal van voordelen met zich mee. Je hoeft geen moment om te kijken naar de kleding voor jouw personeel.

Is de kleding vies? Dan halen wij de vuile was op en vervangen het door schone bedrijfskleding. Na een wasbeurt vindt er een kwaliteitscontrole plaats om de bedrijfskleding schoon en veilig te houden. Is alles schoon en in goede staat? Dan brengen wij het retour (zelfs tot in de kledingkast), zodat jouw personeel weer veilig en comfortabel kan werken. Bovendien nemen we alle regel- en randzaken van je over, zodat jij je niet druk hoeft te maken over maatveranderingen, bijbestellen en reparaties.

Onze dienstverlening bereiden we uitgebreid voor

Voordat we zeker weten of we iets voor jullie kunnen betekenen, leren we jouw bedrijf graag beter kennen. Na een persoonlijke kennismaking geven wij een vrijblijvend advies, passend bij je wensen en behoeften. Is er een match en mogen wij jullie bedrijfskleding verzorgen? Dan bereiden wij onze dienstverlening voor. Tijdens de ‘aanmeetsessies’ bepalen wij de juiste kledingmaat voor iedere drager. De bestelde werkkleding wordt op maat geproduceerd in ons eigen kledingatelier en daarna bij jullie op locatie geleverd.

Waarom je bedrijfskleding huurt bij Lavans

Natuurlijk zijn er verglijkbare partijen zoals Lavans, wij onderscheiden ons op de volgende punten:

 • Jij loopt geen enkel risico. Lavans blijft eigenaar van de kleding.
 • Flexibele voorwaarden. Onze voorwaarden bieden altijd ruimte voor onvoorziene omstandigheden. Zo speel je heel snel in op een nieuwe situatie.
 • Heldere afspraken. Bedrijfskleding is volledig butgetteerbaar, want je weet door onze overeenkomsten de kosten voor het gehele jaar al. Geen kleine lettertjes.
 • De vriendelijke service. Je hebt een vast contactpersoon die altijd goed bereikbaar is.
 • Duurzame relaties. We bestaan ruim negentig jaar en het is niet voor niets dat sommige bedrijven al tientallen jaren voor ons kiezen.
 • Duurzaam produceren (MVO). Daar is ons wasproces voor ingericht.

Ontdek de kracht van onze bedrijfskleding wasserij en huurservice

Nieuwsgierig geworden naar onze bedrijfskleding wasserij en het huren van bedrijfskleding? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. Of neem direct contact met ons op voor meer informatie.

logo lavans logo lavans De beste wasserij ter wereld!
Trots, wij zijn verkozen tot 's werelds beste wasserij en daarmee de winnaar global best practices awards 2023/2024.
Meer over de verkiezing
 • Aanmeten en aanpassen voor optimale pasvorm
 • Waarborging van beschermende eigenschappen
 • Inclusief onderhoud en voorraadbeheer