Lavans verkozen tot:
beste wasserij ter wereld!

Hoera, wij hebben goud gepakt!

Lavans heeft de meest toonaangevende prijs in de wasserijbranche gewonnen: de Global Best Practices Awards. Hierbij gingen wij ervandoor met de titel ‘Beste wasserij ter wereld'. Ja je leest het goed: van de hele wereld! Normaal gesproken zijn we erg bescheiden, maar hier zijn we toch ‘n partijtje trots op.

Samen zijn we goud waard

Wat ons betreft wordt 2023 een jaar met ’n gouden randje. Zowel voor onze medewerkers als onze klanten. Want, ons goud is om te delen! To be continued... 

Wat betekent dit voor jou?

De internationale branchevereniging CINET en een onafhankelijke jury heeft ons -en bijna 50 andere genomineerde wasserijen- beoordeeld op categorieën als: kwaliteit, duurzaamheid, ons businessmodel, onze dienstverlening en innovatie. 

Nummer 1 in:

 • Oprechte en eerlijke dienstverlening: we zeggen waar het op staat. Geen kleine lettertjes en vreemde (prijs)constructies. Jij weet waar je aan toe bent.
 • Klantcontact: kleine teams rondom jou als klant, die weten wie jij bent. Jij treft altijd dezelfde contactpersonen.
 • Visie: Lavans is een familiebedrijf en durft te ondernemen met lef. We maken beslissingen voor de lange termijn. Jij zit bij een gezonde club die vooruit denkt. 
 • Duurzaamheid en milieu: duurzaam zijn en doen zit in ons DNA. MVO prestatieladder Niv. 3, een CO2 neutraal productieproces en een intern duurzaamheidsteam, wij vinden het heel normaal. Ga jij -samen met ons- voor de laagst mogelijke maatschappelijke impact?
 • Kwaliteit: ons bedrijf, onze dienstverlening en onze producten voldoen aan alle actuele eisen op het gebied van kwaliteit, wetgeving en milieueisen. Daar kun je op vertrouwen.  
 • Innovatie: onze (ver)nieuw(d)e wasserij is volledig up-to-date. Jouw was wordt verwerkt met de nieuwste (was)technieken, geoptimaliseerde werkwijzen en zelfs enkele robots. Jij krijgt gegarandeerd de beste kwaliteit.
 • Personeelsbeleid: we investeren veel in ontwikkeling, opleidingen en vaardigheden van onze collega’s. Bij ons tref je enthousiaste mensen die weten waar ze het over hebben.

Neem een kijkje in ons bedrijf

Wij zijn een club betrokken, kleurrijke individuen die met veel plezier samenwerken voor jou als klant. Ieder vanuit een eigen rol en expertise, maar altijd met dezelfde overtuiging: een zorgeloze (werk)omgeving voor iedereen.

Duurzaam van binnenuit: ons MVO beleid

Eén van de punten waarop we door de jury zijn beoordeeld is ons MVO beleid. Als familiebedrijf denken we van nature in generaties. Om de familietraditie voort te zetten, moeten én willen we zorgvuldig omgaan met onze mensen en de planeet waarop wij leven. En daarom zetten wij vaak nét dat stapje verder.

De jury was vooral onder de indruk van:

 • Het CO2 neutrale productieproces
 • MVO prestatieladder niveau 3
 • Onze (ver)nieuw(d)e wasserij
 • De drie robots die ons werk gemakkelijker en sneller maken
Verder lezen over het MVO-beleid

Onze dienstverlening, wat heb jij eraan?

Wij maken het jou zo gemakkelijk mogelijk. Onze oplossingen dragen bij aan een schone en veilige werkomgeving. Thema's die blijvend aandacht vragen en (onbewust) veel tijd kosten. Herkenbaar? Wij nemen alle zorgen van je over. Zo heb jij in één keer je handen vrij voor werk waar je wél vrolijk van wordt.

Altijd voldoende, schoon én gebruiksklaar

Wij voorzien jullie met vaste regelmaat van de juiste én schone producten en nemen in tussentijd het wassen en repareren voor onze rekening. Verouderde of onbruikbare artikelen vervangen wij gewoon door nieuwe. Zo garanderen wij altijd 100% kwaliteit, zonder dat jij hier omkijken naar hebt!  

Meer over onze service

 

Trots op onze klanten.
Wij werken o.a. voor:

Ook samenwerken met de beste wasserij ter wereld?

Andere interessante
artikelen