Offerte aanvraag vouwhanddoek dispenser Ellipse

Papier dispenser 

  • Handbediend
  • Grote capaciteit
  • 240 doseringen
  • Slimme rekenmethode
  • Inclusief montage en onderhoud
  • Altijd juiste hoeveelheid voorradig

Net als het wassen van handen is het drogen van handen een belangrijk onderdeel van handhygiëne. Gewassen handen die niet direct gedroogd worden, kunnen alsnog voor kruisbesmetting zorgen. Een handdoekautomaat direct naast de wasbak is daarom onmisbaar om de sanitair hygiëne in jouw organisatie in stand te houden.

De papier dispenser van Lavans zorgt voor hygiënische droging van de handen. Met onze sanitaire service zit je bovendien nooit zonder papieren handdoeken en ben je verzekerd van een schone automaat.

Papieren handdoek dispenser voor een goede handhygiëne

Wie denkt dat het wassen van handen met water en zeep voldoende is voor een goede handhygiëne, heeft het mis. Gewassen handen, moeten altijd goed gedroogd worden. Natte of vochtige handen nemen niet alleen meer micro-organismen op van vuile oppervlakken, maar dragen ook meer micro-organismen over op schone oppervlakken. Papieren handdoeken zijn uitermate geschikt om handen hygiënisch te drogen. Zeker in sectoren waar papier meer wenselijk is dan katoen.

Met een papier dispenser, ook wel papieren handdoek dispenser of papieren handdoek houder genoemd, zorg je voor gemak en hygiëne in je organisatie. 

Papier dispenser huren

Gemak en hygiëne dus. Maar dan moet de papieren handdoek dispenser wel regelmatig gecheckt worden op defecten en hufterproof zijn. En dat terwijl je al zo druk bent met andere bezigheden. Geen zorgen. Kies je voor de papier dispenser van Lavans, dan kies je voor onze uitgebreide service. Wij bieden onze dispenser te huur aan, waardoor wij eigenaar blijven van de automaat en jij geen omkijken hebt naar het onderhoud. Onze servicemedewerkers komen de dispenser professioneel op het toilet monteren, voorzien deze van papieren handdoeken en brengen regelmatig nieuwe voorraad. Is er iets mis? Dan zorgen wij voor reparatie of vervanging. Bang voor te veel afval? Op verzoek leveren wij bijpassende papierbakken, die onder de papier dispenser geplaatst kunnen worden.

Uitstekende droging met de papier dispenser van Lavans

De papier dispenser uit ons assortiment is van onze eigen sanitairlijn Ellipse. Ellipse staat garant voor kwalitatief hoogwaardige hygiëne producten. Onze papier dispenser is dan ook bestand tegen veelvuldig gebruik. En dat is maar goed ook want er kunnen maar liefst 240 papieren handdoekjes in de dispenser, die klein en compact oogt. De handdoekautomaat is handbediend en heeft daarnaast een moderne, neutrale uitstraling waardoor deze een ware toevoeging is in elke sanitaire ruimte. Goed om te weten: het de frontjes van de dispenser zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Heb je liever een andere dispenser, zoals een papierrol dispenser of een automaat met katoenen handdoeken? Ook daarmee helpen we graag. In ons uitgebreide assortiment vind je onder andere een papier dispenser met rol en een automaat met katoenen handdoekrol.

De voordelen van onze sanitaire service

Naast kwaliteit mag je bij Lavans het volgende verwachten:

  • Volledige ontzorging: papier dispensers komen we bezorgen, installeren, onderhouden en we vullen de voorraad bij.
  • Persoonlijke aandacht: je krijgt een vast team van servicemedewerkers.
  • Volledige verantwoordelijkheid: jij loopt geen risico. Is er iets kapot? Dan fixen wij dat.
  • Afspraak is afspraak: we houden niet van kleine lettertjes. We doen wat we beloven. Voor één prijs.

Ook geïnteresseerd in onze papier dispenser of in één van onze andere handdoekautomaten en ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

wij reinigen de automaten niet. Zou je hier iets willen neerzetten, dan kun je iets zeggen zoals:

regelmatig gecheckt worden op defecten / hufterproof zijn / altijd werkzaam

Niet volledig aanpasbaar: je kunt diverse kleuren frontjes kiezen. Dus iets zeggen zoals: goed om te weten: de frontjes van de dispenser zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Specificaties
Vulling:
Papieren handdoekjes
Capaciteit:
2 x 120 doekjes
Dosering:
240 doseringen
Werking:
Handbediend

Benieuwd naar onze vouwhanddoek dispenser Ellipse?

Nadat je het offerteformulier hebt ingevuld, nemen we binnen één werkdag contact met je op.